Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kančí guláš se zelím

Kančí maso je libové, ale pevnější než vepřové. Na talíř nám přinese chuť a vůni lesa. V kombinaci se zelím, červenou paprikou a fazolkami z něj připravíme chutný guláš. Ten stačí doplnit krajícem čerstvého chleba a kousky čerstvé cibule.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Veruncicka

Středně náročný

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 90 min

120 min (30 min příprava + 90 min tepelná úprava)

Suroviny pro 3 porce

3porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: V hrnci rozpustíme vepřové sádlo, na kterém osmažíme najemno nakrájené cibule. Když cibule začíná hnědnout, přidáme k ní na malé kostičky nakrájené maso a ze všech stran ho osmažíme. Krok 2: Maso dusíme ve vlastní šťávě, potom zaprášíme mletou sladkou paprikou, promícháme a po chvilce zalijeme horkým vývarem nebo vodou. Dále do guláše přidáme drcený kmín, mletý černý pepř, prolisovaný česnek a za občasného míchání dusíme do změknutí masa. Krok 3: Když je maso měkké, přidáme do guláše propláchnuté a na malé kousky nakrájené sterilované zelí, na kostičky nakrájenou červenou kapii a krátce povaříme. Krok 4: Guláš zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě. Přidáme kečup, majoránku, osolíme a povaříme ještě asi 15 minut. Krok 5: Nakonec do guláše přidáme červené fazole a vše prohřejeme.

TIP: Jak uvařit fazole

Zveřejněno 4. 9. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kančí guláš se zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrzBR

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Kančí guláš se zelím

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrzBR

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso, cibule, sádlo, česnek, sůl, pepř mletý, kmín drcený, paprika sušená sladká, kapie červená, kečup sladký, zelí sterilované, fazole červené, majoránka, mouka hladká, vývar masový

Naposledy jste si prohlédli

Přidat fotografie receptu