Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Krůtí na hořčici

Šťavnaté krůtí maso v jemně pikantní hořčičné omáčce je skvělou volbou, pokud hledáte rychlý, zdravý a chutný recept. Podává se s rýží, bramborami nebo čerstvým pečivem a zaručeně si získá celou rodinu.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Veruncicka

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 25 min

45 min (20 min příprava + 25 min tepelná úprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky. Dáme na pánev s rozpáleným olejem a orestujeme. Krok 2: Maso osmažíme ze všech stran, přidáme hořčici, sůl, pepř, Lučinu a za častého míchání ji necháme rozpustit. Krok 3: Nakonec přilijeme do směsi smetanu ke šlehání a necháme přejít varem. Krok 4: Podáváme s různě upravenými bramborami.

TIP: Krůtí maso - nápady na oběd

Zveřejněno 6. 9. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Krůtí na hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n57Vl

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Krůtí na hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/n57Vl

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (2)

Ta Lučina tam bude dělat dobrou chuť. Já bych si to dala asi spíš s rýží, ale i tak super.

Suroviny:
prsa krůtí, hořčice hrubozrnná, lučina, smetana ke šlehání, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu