Obalované patizonové podkovičky z horkovzdušné fritézy
Křehké plátky patizonu obalené v jemném trojobalu z kukuřičné strouhanky a dozlatova upečené v horkovzdušné fritéze představují lehkou a moderní alternativu klasického smažení. Tato zdravější pochoutka vás určitě nezklame.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalované patizonové podkovičky z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRB1v
Moje poznámka
Obalované patizonové podkovičky z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRB1v
Nejnovější recepty
Krůtí plátky s hořčičnou omáčkou
Přidáno před 6 minutami
Fazolová paštika
Přidáno před 1 hodinou
Závitek Záhorák
Přidáno před 2 hodinami
Steaky z hovězí svíčkové podle Mirka Kaliny
Přidáno před 4 hodinami
Kuře s divokým kořením
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové plátky na žampionech, cuketě, pórku a rajčatech.
Přidáno před 19 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Jednoduchý domácí chleba
Dieta před 16 minutami
Kmínová polévka
hoskova před 17 minutami
Drožďová polévka s pohankou
wimra před 1 hodinou
Zelí ve sladkokyselém nálevu sterilované
Merylas před 1 hodinou
Kávový likér
daninako před 2 hodinami
Sádlo z trouby bez míchání
Demona před 2 hodinami
Květák z horkovzdušné fritézy
Radka61 před 2 hodinami
Hrstková polévka
lunav1 před 3 hodinami
Vepřová bratislavská plec
[email protected] před 5 hodinami
Tři druhy knedlíků podle Honzy Punčocháře
arabam před 5 hodinami
Suroviny:
patizon,
mouka hladká,
lupínky kukuřičné,
mléko,
vejce,
solamyl,
olej,
koření na grilovanou zeleninu,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (1)