Obalované patizonové podkovičky z horkovzdušné fritézy
Křehké plátky patizonu obalené v jemném trojobalu z kukuřičné strouhanky a dozlatova upečené v horkovzdušné fritéze představují lehkou a moderní alternativu klasického smažení. Tato zdravější pochoutka vás určitě nezklame.
Postup přípravy
Zveřejněno 2. 10. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Obalované patizonové podkovičky z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRB1v
Moje poznámka
Obalované patizonové podkovičky z horkovzdušné fritézy
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kRB1v
Nejnovější recepty
Polévka z pečené mrkve
Přidáno před 1 hodinou
Salsiccia v rajčatové omáčce s krátkými penne
Přidáno před 1 hodinou
Penne se zeleninou a slaninou
Přidáno před 1 hodinou
Vepřové plátky na hříbkách s koprem
Přidáno před 1 hodinou
Obalované patizonové podkovičky z horkovzdušné fritézy
Přidáno před 1 hodinou
Jednohubky se zrajícím sýrem s modrou plísní
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Rychlá ořechová bábovka
Cedrych před 1 hodinou
Hovězí hospodský guláš
vlnovy@seznam.cz před 2 hodinami
Špagety à la carbonara
AnKo312 před 2 hodinami
Kokosové kostky
elcarmont2 před 3 hodinami
Kuře kung-pao
jarmila58 před 3 hodinami
Vynikající mrkvové řezy
kraka před 3 hodinami
Pórková polévka s česnekem
TondaJ před 3 hodinami
Dýňová polévka s mrkví
ing.zdenek.trojan@seznam.cz před 3 hodinami
Nepřekonatelné lečo s houbami podle Ing. Baiera
AlenkaK před 3 hodinami
Nejlepší nadýchané muffiny
mana080 před 5 hodinami
Suroviny:
patizon,
mouka hladká,
lupínky kukuřičné,
mléko,
vejce,
solamyl,
olej,
koření na grilovanou zeleninu,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (1)