Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mleté maso po čínsku

Mleté maso dnes seženete ve vysoké kvalitě v každém supermarketu, ale domácí je samozřejmě lepší. Na mletí budete potřebovat mlýnek nebo třeba sekáček od tyčového mixéru. Pak už stačí maso jen krátce podusit na cibulce a česneku a dochutit asijskými omáčkami.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

sab.pol@ sab.pol@

Snadný

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

60 min (30 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli a česnek oloupeme a umyjeme. Cibuli nakrájíme najemno a česnek na nudličky. Krok 2: Na pánvi rozehřejeme olej a orestujeme na něm cibuli i česnek. Přidáme mleté maso, orestujeme a pod poklicí za občasného promíchání a podlévání horkou vodou vaříme 30 minut. Krok 3: Na závěr přidáme sladkou chilli omáčku, sójovou omáčku, osolíme, opepříme, promícháme a krátce povaříme. Krok 4: Masovou směs podáváme s rýží.

TIP: 7 oblíbených pokrmů asijské kuchyně

Zveřejněno 28. 10. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Mleté maso po čínsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OY6YN

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Mleté maso po čínsku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OY6YN

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
maso mleté, cibule, česnek, olej, omáčka chilli sladká, omáčka sojová, sůl, pepř mletý, voda

Přidat fotografie receptu