Grónský halibut s restovanou cuketou
Ryby jsou zdrojem kvalitních bílkovin a zdravých tuků, tudíž by měly být pravidelnou součástí našeho jídelníčku. Grónský halibut má velice jemnou a lehce nasládlou chuť, která nejlépe vynikne v kombinaci s čerstvými bylinkami, limetovou šťávou a restovanou cuketou.
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Grónský halibut s restovanou cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkVEW
Moje poznámka
Grónský halibut s restovanou cuketou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/rkVEW
Nejnovější recepty
Syrečkové bramboráky
Přidáno před 5 hodinami
Vepřová konzerva ve skle
Přidáno před 6 hodinami
Grónský halibut s restovanou cuketou
Přidáno před 7 hodinami
Vepřový závitek s hořcicovo-slaninovou omáčkou
Přidáno před 7 hodinami
Rychlé šlehačkové řezy
Přidáno před 8 hodinami
Špekové knedlíky se zelím
Přidáno před 9 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nebeský koláč
Janja před 42 minutami
Domácí kmínový chleba
BarboraEis před 2 hodinami
Jogurtový dip s česnekem
Kajkajak před 2 hodinami
Pizza šneky
Kajkajak před 2 hodinami
Mléčná polévka
Kajkajak před 2 hodinami
Květáková omáčka Alfredo
adelaku před 3 hodinami
Kysané zelí zahuštěné - rychlé a jednoduché
DavidVolvo před 3 hodinami
Čokoládový dort z čokolády
Vackovaklara312 před 4 hodinami
Vepřová plec na houbách a na smetaně
74tomik před 4 hodinami
Bramborové placky ze 4 ingrediencí
Merylas před 5 hodinami
Suroviny:
halibut,
čerstvé bylinky,
škrob kukuřičný,
olej arašídový,
sůl,
cuketa
Komentáře (1)