Grilovaný halibut na hrášku

Colombo65 Kuchař: Colombo65

Doba přípravy: 10 minut 2 porce Ryby 5 názorů

Suroviny

1 filet halibuta grónského (400 g)
sůl
citronový pepř
přepuštěné máslo
2 hrsti mraženého hrášku
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Filet Halibuta naporcujeme na velikostně přijatelné porce tak, aby se nám při obracení nelámal. Filet je zcela bez kostí a proto porce pouze osolíme a opepříme z obou stran a vložíme na rozpálenou grilovací pánev, na které si krátce předtím dáme rozpustit lžičku přepuštěného másla. Vložíme porce a zprudka opečeme z jedné strany a po opatrném otočení i z druhé strany.

  2. Opečené filety vyjmeme a do výpeku přidáme rozmražený hrášek, který jen osolíme a lehce necháme prohřát ve výpeku.

  3. Servírujeme s opečeným bramborem, nebo křupavou bagetkou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 7 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Grilovaný halibut na hrášku

Tématické fráze: halibut grónský recept halibut recept halibut gronský recepty halibut filet recepty recepty halibut gronsky halibut filet recept halibut kosti gronsky filet recept filet z halibuta recept je halibut s kosti filety z halibuta recepty halivud recepty na oběd filet halibuta filet halibut recept recept halibut filet na grile halibut kost halibut gronský recpty filet z gronskeho halibuta recept halibut grónský obsahuje file halibut kosti