Pangasius pod vajíčkem

Jikotka Kuchařka:

Doba přípravy: 30 min. PT0H30M 2 porce Ryby 4 názory

32

Suroviny

Pangasius
koření na ryby
3 vejce
citronová šťáva
libeček
sůl
pepř
červená cibule
kousek másla
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Panga rozmrazíme, vymačkáme vodu, zakapeme citronovu šťávou, posypeme kořením na ryby.

  2. Misku na pečení vymažeme máslem, dáme cibuli, na ní položíme porce ryby a dáme zapéct asi na 15 min.

  3. Rozmícháme vajíčka s kořením na ryby, přidáme nasekaný libeček a zalijeme rybu. Ještě asi 10 min pečeme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pangasius pod vajíčkem

  • babetko babetko

    Díky za recept. Jídlo je jednoduché, rychlé a velmi chutné...doma jsme si pochutnali :-p , posílám bodík :-K

    Odpovědět

  • Gabina Gabina

    Nofarer, já jsem u nás viděla prodávat jedině filety ;-)

    Odpovědět

  • Nofarer Nofarer(neregistrovaný)

    ..je potreba riict, ze se jednaa o recept s filetama..celou rybu je potreba peect delsii dobu..

    Odpovědět

  • savlinka savlinka

    JIŘINKO TO VYPADÁ VELICE DOBŘE-dík za tip vyzkouším mám jich plno v mražáku;-)

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo