Pečená mladá husička
Tradiční pečená husa k oslavě svátku svatého Martina nesmí chybět na žádném stole. Vůně jablek, cibule a kmínu se propojí s křehkým masem a křupavou kůrkou. Tento tradiční a poctivý pokrm zaručeně sklidí úspěch.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečená mladá husička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxL6y
Moje poznámka
Pečená mladá husička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/qxL6y
Nejnovější recepty
Kynutý houskový knedlík
Přidáno před 3 hodinami
Bramborové krokety z bramborové kaše
Přidáno před 3 hodinami
Mexický guláš sypaný sýrem
Přidáno před 3 hodinami
Kuřecí řízek v bramborovém těstíčku
Přidáno před 3 hodinami
Kachní prsa s citronovou trávou
Přidáno před 15 hodinami
Květáková krémová polévka s krutony
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Křehký koláč s mákem a hruškami
ZboSy před 46 minutami
Výborná svíčková
ZboSy před 1 hodinou
Měkké a voňavé vánoční perníčky
Klabusaytereza před 2 hodinami
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
zvon23 před 5 hodinami
Kynuté rohlíčky s ořechovou nádivkou
magdalenka před 5 hodinami
Vietnamská kuřecí (slepičí) polévka-Pho Ga
magdalenka před 6 hodinami
Bramborové lokše (patenty, laty)
magdalenka před 6 hodinami
Rychle naložené okurky
magdalenka před 6 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
Laala před 13 hodinami
Hamburgerové bulky
pribrska před 15 hodinami
Suroviny:
husa,
jablko,
cibule,
kmín celý,
sůl,
voda
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.