Fazolové lusky na slanině s česnekem
Fazolové lusky lze v kuchyni využít mnoha způsoby. Lze je přidat do polévek, omáček, zeleninových směsí nebo je použít jako samostatnou přílohu. Fazolky restujeme se slaninou a cibulí a dochutíme česnekem. Takto upravené jsou vynikající ke grilovanému masu.
Postup přípravy
Zveřejněno 10. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Fazolové lusky na slanině s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xGG7
Moje poznámka
Fazolové lusky na slanině s česnekem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4xGG7
Nejnovější recepty
Smažený pórek v těstíčku
Přidáno před 2 hodinami
Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou
Přidáno před 2 hodinami
Rolky ze šunkového salámu
Přidáno před 2 hodinami
Těstovinové vafle jako příloha
Přidáno před 9 hodinami
Kuře na paprice podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 11 hodinami
Domácí veka
Přidáno před 23 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Těsto na pizzu
[email protected] před 43 minutami
Tvarohová pizza
veronika_straka před 1 hodinou
Salát Coleslaw
ivanc před 1 hodinou
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Stesticko před 1 hodinou
Asijský pikantní zelný salát
Fitulka před 2 hodinami
Roládky z toustového chleba
Fitulka před 2 hodinami
"Tatarák" z tvarůžků a camembertu
Fitulka před 2 hodinami
Cibulová polévka
AndreaRinger před 2 hodinami
Hovězí plátky na zelenině a houbách
Therak před 3 hodinami
Salát z hlávkového zelí
poirotka před 3 hodinami
Suroviny:
cibule,
česnek,
lusky fazolové mražené,
slanina,
sůl,
pepř mletý,
olej
Komentáře (1)