Losos na páře se smetanovou omáčkou a přílohou ve varném mixéru
Připravte lososa jednoduše v páře, zároveň s přílohou. Poté doplňte rybu chutnou omáčkou. Pro obzvláště náročné strávníky můžete ještě během vaření omáčky lehce a velmi krátce osmahnout filety z obou dvou stran na másle.
Suroviny pro 4 porce
4porce
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 700 kJ / 2 318 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,97 g |
Tuky | 114,41 g |
Vláknina | 23,11 g |
Cholesterol | 327 mg |
Sodík | 3,33 g |
Sůl | 8,43 g |
Sacharidy | 279,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 9. 2024
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Losos na páře se smetanovou omáčkou a přílohou ve varném mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2j08
Moje poznámka
Losos na páře se smetanovou omáčkou a přílohou ve varném mixéru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2j08
Nejnovější recepty
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 15 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 3 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 3 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 4 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 5 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 8 hodinami
Královské žampiony
Lenka1980 před 8 hodinami
Suroviny:
losos,
sůl,
pepř mletý,
olej olivový,
rýže,
máslo,
sůl,
dýně,
cibule,
česnek,
máslo,
olej olivový,
vývar masový,
smetana ke šlehání,
škrob kukuřičný,
protlak rajčatový,
kopr,
chilli,
koření,
pepř mletý,
sůl
Komentáře (3)