Křehké kokosky
Ideální způsob, jak využít bílky, které zůstanou po pečení vánočního cukroví. Stačí nad párou ušlehat bílky s cukrem, doplnit mletým kokosem, nastříkat kokosky na plech a sušit v troubě dorůžova. A máme hotový další druh vánočního cukroví.
Postup přípravy
Zveřejněno 22. 11. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Křehké kokosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr9yR
Moje poznámka
Křehké kokosky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kr9yR
Nejnovější recepty
Vlašské ořechy v karamelu
Přidáno před 2 hodinami
Jehněčí hřebínky s bylinkovou krustou podle Mirka Kaliny
Přidáno před 3 hodinami
Cizrna s dušenými houbami a zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Křehké kokosky
Přidáno před 12 hodinami
Křenová omáčka z čerstvého křenu
Přidáno před 14 hodinami
Kotleta s pečeným bramborem na rozmarýnu
Přidáno před 16 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
Ted před 6 minutami
Biskupský chlebíček podle Ivety
Blanka207 před 26 minutami
Cuketovo-batátová polévka - pro nejmenší
Danoouch před 33 minutami
Kuřecí stehna na cibulovo-slaninovém zelí
michaelatomastikova999 před 33 minutami
Zimní polévka z mrkve a červené čočky
poirotka před 41 minutami
Krůtí maso na žampionech v pikantní omáčce
poirotka před 42 minutami
Hovězí maso na víně s kořenovou zeleninou
82janca před 44 minutami
Pečená dýně hokkaido s bramborami na bylinkách
Zlatka75 před 1 hodinou
Hrnková buchta (s čímkoliv)
Petulice před 1 hodinou
Krkovička po farářsku
Martinka11 před 1 hodinou
Suroviny:
bílek,
cukr krupice,
kokos strouhaný
Komentáře (1)