

Olomoucké topinky
Doba přípravy: 10 minut 2 porce Předkrmy 8 názorů
Suroviny
- 2 krajíce chleba (lepší je starší)
- 1 kulaté tvarůžky
- 2 stroužky česneku
- máslo
Postup přípravy receptu
Chleba osmaž z obou stran na pánvi (nebo vlož na 2 minuty do topinkovače).
Poté jej natři česnekem (dle chuti) a máslem, a poklaď tenkými plátky tarůžků. Zapékej v troubě (180°C, 4 až 8 minut).
Po vyndání z trouby posyp nasekanou feferonku, česnekem nebo cibulí.
Poznámka
Překvapivě se kuchyní nelinou žádné očekávané pachy
Pochutnali jste si? Sdílejte recept!
Sdílet na Facebooku Poslat emailem
Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky
Alternativy k tomuto receptu
Zobrazit další alternativyOhodnoťte recept: Olomoucké topinky
-
Paprika:Jasně,a potěšilo.
-
Alexiss:
... tuším, že strávníkem byl chlap
-
Neodolala jsem a přidala jednu starší fotku z archivu,snad to nikoho moc nepohorší-byla to taková inspirativní večeře
.Tentokrát s Romadurem.
-
hmmmm skusim
-
Mám takový pocit, že tvarůžky nejsou to, co bývalo dřív
Už ani při tepelném zpracování nesmrdí. To před dvaceti lety byla síla
Museli jsme větrat dva dny
-
Tondo, a jéje, nojo no, nějak se toy chuti zpravit musí
Ovšem, jak jsou někde tvarůžky, tak se neznám a máš boda
-
, těžké ráno, co
-
Ranní pohlazení po včerejším flámu
Tonda - u Papriky záskok