Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou

Na přípravu těchto lákavých jednohubek vám bude stačit jen pár surovin. Na kolečka rohlíku namazaného máslem poklademe jemná tresčí játra a vše dozdobíme čerstvou řeřichou a nadrobno nakrájenou červenou cibulkou.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 15 min Doba přípravy: 15 min

15 min (15 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

asi 12 porcí

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Postup přípravy

Krok 1: Rohlíky nakrájíme na 1 cm silné plátky a potřeme je máslem. Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Krok 2: Tresčí játra necháme okapat, trochu je rozmačkáme vidličkou (ne na kaši) a rozdělíme na plátky rohlíků. Nepatrně osolíme a opepříme. Krok 3: Nakonec povrch posypeme nadrobno nakrájenou červenou cibulí a posypeme řeřichou.

Zveřejněno 28. 12. 2025

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrEOY

Moje poznámka

Toprecepty.cz

Jednohubky s tresčími játry, červenou cibulí a řeřichou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/KrEOY

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
tresčí játra, máslo, rohlík, cibule červená, řeřicha, sůl, pepř mletý

Přidat fotografie receptu