Králík s vepřovým bokem a jablky
Suroviny
Porce: 4 určitě:-)
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 828 kJ / 2 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,80 g |
Tuky | 239,16 g |
Vláknina | 11,70 g |
Cholesterol | 368 mg |
Sodík | 487 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 45,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 25. 1. 2010
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík s vepřovým bokem a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnwM
Moje poznámka
Králík s vepřovým bokem a jablky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QnwM
Nejnovější recepty
Losos na pánvi s pikantní česnekovou chilli omáčkou
Přidáno před 2 hodinami
Řezy s pudinkem a ostružinami
Přidáno před 3 hodinami
Litý meruňkový koláč s ostružinami
Přidáno před 4 hodinami
Odlehčená salámová pomazánka
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené brambory s vařenými vejci
Přidáno před 4 hodinami
Bramborák s masovou haší
Přidáno před 4 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Maso po Sečuánsku
DagmaRaba před 2 minutami
Bábovka bez vajec
Vladour před 13 minutami
Jogurtový koláč s drobenkou
Noumik před 20 minutami
Klasický rybí salát ze zavináčů
ricci před 54 minutami
Citronová bábovka
petr.bernatik@centrum.cz před 1 hodinou
Zapečený květák s nivou, vejci a smetanou
Kaill před 5 hodinami
Vepřové maso ve vlastní šťávě
mifor před 17 hodinami
Čokoládová poleva (krém)
panilek před 18 hodinami
Výborná svíčková
Nikki60 před 19 hodinami
Kuskusový nákyp s tvarohem a jablky
TondaJ před 21 hodinami
Tématické fráze:
králík na jablkách,
pečený králík s jablky,
králík s vepřovým masem,
jak dlouho vařit králíka,
králík pečený s jablky,
vepřový bok na jablkách,
pečený králík na jablkách,
králík na česneku s jablky,
králík s vepřovým,
vepřový bok s jablky,
recept na králíka s vepřovým,
kralik peceny na jablkách,
kralík na jabkach,
jídla z králíka,
příprava králíka,
kralik s jablky a cibuli,
vepřový bok s kostí recept,
veprovi bok recept,
králík na na jablkách,
králik peceny s veprovym bokem
Suroviny:
králík,
bok vepřový,
jablko,
česnek,
cibule,
sůl,
pepř,
bobkový list,
voda,
olej,
víno červené
Komentáře (9)
a také musí se tam dávat to víno ? jestly musím tak bych potřebovala vědět i u toho kolik a jaké ?????