Grilované bagetky plněné nivou a hruškami
Recept ještě nebyl hodnocenKombinace nivy a hrušek je lahodná a ve spojení s opečenou bagetkou je luxusní. Pokud potřebujete efektní předkrm pro grilovačku, tak tohle je správná volba. Než se …
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kombinace nivy a hrušek je lahodná a ve spojení s opečenou bagetkou je luxusní. Pokud potřebujete efektní předkrm pro grilovačku, tak tohle je správná volba. Než se …
Plísňový sýr je jasná volba z grilu pro milovníky táhnoucí se sýrové hmoty. Sladká marmeláda uvnitř a křupavé mandle na povrchu činí tuto lahůdku přímo neodolatelnou.…
Tento salát je skvělý jako lehká a svěží večeře. Křupavé pikantní ředkvičky, jemně sladký hrášek a šťavnatá rajčátka ve směsi listových salátů dobře vyniknou. K salátu…
Léto přináší bohatou úrodu dobré zeleniny, ze které můžeme připravit mnoho skvělých jídel. Tento pestrý salát z pečené zeleniny se zlatavými krutonky si jistě získá i…
Hovězí maso, připravené minutkově v malých kouscích a na tuku, neztratí svou šťavnatost. Nemělo by být ani tuhé. Bude součástí zeleninovo - sýrové směsi, kterou naplníme…
Pokud vám při sběru hub pořádně vytrávilo, můžete si z nich během chvilky připravit voňavou svačinku nebo večeři. Výraznou chuť hub podtrhnou čerstvé bylinky a česnek.…
Osvěžující polévka z rajčat, připravovaná za studena, je skvělá pro horké letní dny. Recept se vám bude zejména pokud máte velkou nadúrodu rajčat a chcete si naplno…
Chlebíčky bohatě obložené jsou symbolem dokonalého pohoštění. Kombinace čerstvého pečiva, rozmanitých delikates, jako jsou šunka, sýr, vejce, zelenina a další lahůdky,…
Hovězí jazyk je velmi jemný, má zajímavou chuť i texturu. Protože se hodí i do studených pokrmů, je ideální jako vydatná svačina na výlety nebo do zaměstnání. Vychutnáme…
Rozpečené bagetky s voňavým bylinkovým máslem a pikantní tvarohovou pomazánkou s krenexem podáváme ozdobené ředkvičkami a jarní cibulkou. Můžeme si je vychutnat třeba…
Jednoduchá a velmi dobrá je tato hrášková pomazánka. Příprava zabere jen chvilku a pochutná si celá rodina. Vypadá krásně na jednohubkách pro návštěvu, ale i v…
Na jaře jsou ředkvičky nejšťavnatější a nejkřupavější. Zakomponovat se dají do spousty pokrmu, připravit z nich můžete také skvělou smaženici, kterou podáváme na…
Pórek je v kuchyni využíván jako jemnější a chuťově bohatší alternativa k cibuli. Pórkové chuťovky nabízí jeho netradiční úpravu smažením. Kousky pórku usmažené v…
Upéct řepu je velmi snadné. Při pečení řepa získá výraznější a lahodnější chuť, která se skvěle hodí ke kozímu sýru. Tuto kombinaci použijeme při přípravě lehkých a…
Rybí polévku máme zpravidla spojenou s Vánoci. Připravujeme ji z rybího vývaru, zeleniny a kapřích jiker a mlíčí. K dokonalosti polévky pak nesmí chybět také na másle a…
Kuřecí maso je oblíbenou pro svojí jemnou chuť a především variabilitu, připravit ho můžeme na mnoho způsobů a sluší mu téměř všechno koření. Restované kuřecí kousky…
Základem pro příjemný start do nového dne je chutná a vydatná snídaně, která nás zvládne na nějakou dobu zasytit. Oblíbená míchaná vajíčka zkuste navrstvit na opečenou…
Sýrové špízy s cuketou v křupavém těstíčku jsou jednoduchým a přitom chutným pokrmem, ideálním jako oběd nebo originální pohoštění. Lahodná kombinace rozteklého sýra a…
Nadýchaná a lahodná pěna z kuřecích jater bude mít jako pohoštění u vašich přátel jistě úspěch. Rozplývá se na jazyku a její skvělou chuť tvoří i ořechy a víno. Pěnu…
Pomazánka z grilované kapie je lahodná, lehká a barevná. Sladkost pečené zeleniny doplní jemná Lučina, kapka balzamika a olivový olej. Skvěle chutná na čerstvé bagetě i…
Křupavé špalíčky z bagety, plněné chutnou směsí z ryby, hub a cibulky, jsou dozlatova zapečené, šťavnaté uvnitř a voňavé po kmínu. Originální předkrm nebo pohoštění,…