Křupavá bageta s teplými rajčaty a Fetou
Recept ještě nebyl hodnocenBagetu podélně rozpůlíme. Lehce zakápneme olejem a dáme do vyhřáté trouby zapéct do křupava.Sýr a rajčata nakrájíme na cca 0,5 cm plátky. Dáme prohřát na grilovací nebo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bagetu podélně rozpůlíme. Lehce zakápneme olejem a dáme do vyhřáté trouby zapéct do křupava.Sýr a rajčata nakrájíme na cca 0,5 cm plátky. Dáme prohřát na grilovací nebo…
Mrkev a ředkev očistíme a nakrájíme na jemné nudličky nožem nebo je připravíme spiralizérem, mandolínou, zubatou škrabkou. Zeleninu dáme do mísy, přidáme 1 lžičku soli a…
Do hrnce s olivovým olejem dáme cibulku nakrájenou najemno, lžíci kaparů, ančovičky a necháme chvíli restovat. Přidáme pokrájená játra, zalijeme vínem a podusíme. Když…
Bagetku nakrájíme na kostičky. Na pánvi rozehřejeme máslo (ne moc)a přisypeme nakrájenou bagetku. Za stálého "míchání" ji osmažíme dozlatova (na pánvi potom není už…
Nakrájíme si kuřecí prsa na kostičky, posypeme grilovacím kořením a osmažíme. Poté přidáme oloupané a nakrájené žampiony. Mezitím si do rajčatového protlaku vymáčkneme…
Bylinky ( já použila oregano, bazalku, petrželku, rozmarýn) rozmixujeme spolu s česnekem a olivovým olejem až nám vznikne jakési tekuté pesto. - > Oleje musí být více…