Mušle po francouzsku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 164 kJ / 39 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,08 g |
Tuky | 0,24 g |
Vláknina | 1,92 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 8 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,20 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 4. 2018 06:25
Lenka: casino: Já bych řekla, že hlavní problém je ten, že prostě nejste ve Francii u moře. Čerstvé a v zemi původu chutná nejlépe!
15. 4. 2018 19:07
Lenka:
Občas se mi podaří něco podobného...
Vy račte být asi podobný naiva jako já: vidíme rcp a vyzkoušíme ho, aniž bychom si připustili, že v rcp mohou být i pitomosti
Proč Mušle po francouzsku Možná skrzeva toho slaného prezidenta a bagetu
Jj, z mušlí se vařívá i vývar; to ale není tento případ, že
Tady přece stačí k základu přihodit mušle, počkat chvíli až se otevřou a PUSTÍ ŠŤÁVU která dodá jídlu ten delikátní mořský šmak
Lenka: teď mi napadlo, že autorka zvolila uvedený postup záměrně, protože nesnáší mušle
OT
I ve společnosti lze slávky jíst "příborem králů" pomocí škeble jako pinzety, sós lze nabírat polovinou škeble a toleruje se i decentní srkání
Občas se mi podaří něco podobného...
Vy račte být asi podobný naiva jako já: vidíme rcp a vyzkoušíme ho, aniž bychom si připustili, že v rcp mohou být i pitomosti
Proč Mušle po francouzsku Možná skrzeva toho slaného prezidenta a bagetu
Jj, z mušlí se vařívá i vývar; to ale není tento případ, že
Tady přece stačí k základu přihodit mušle, počkat chvíli až se otevřou a PUSTÍ ŠŤÁVU která dodá jídlu ten delikátní mořský šmak
Lenka: teď mi napadlo, že autorka zvolila uvedený postup záměrně, protože nesnáší mušle
OT
I ve společnosti lze slávky jíst "příborem králů" pomocí škeble jako pinzety, sós lze nabírat polovinou škeble a toleruje se i decentní srkání
6. 2. 2013 21:27
Těšila jsem se na toto jídlo, protože ho znám z Francie a moc mi tam chutnalo. Bohužel, podle Vašeho receptu jsem uvařila ve slané vodě slávky úplně mdlé a bez chuti, a "sosík" to nezachránil. Až poté jsem vypátrala na originálních stránkách že se slávky vaří ve vývaru vína a koření, nikoli uvařené zalijou...dávám a příště budu chytřejší
24. 10. 2012 18:23
Vynikající teď jsme dojedli a hned posílám bodík,
Příprava jednoduchá a výsledek předčil naše představy Perfektní recept!
Příprava jednoduchá a výsledek předčil naše představy Perfektní recept!
23. 10. 2012 17:23
Lahodné a přitom tak prosté A o tom to je
23. 10. 2012 17:19
Zítra jdu na to, bude to první příprava mušlí. Tak jsem zvědavá
1. 11. 2011 23:40
Jana Remkova:Já taky neAle kdyby mi je někdo připravil,určitě bych si dala
Hezký recept+5
Hezký recept+5
1. 11. 2011 23:26
Já mušle nejedla nikdy
1. 11. 2011 21:59
Mušle se "slaným prezidentem" jistě nemají chybu přiznám, že mušle jsem jedla jen naložené, takhle ještě nedoufám, že se už nehýbou snad budu mít někdy šanci něco takového ochutnat
1. 11. 2011 19:07
Tak tohle už jsem nejedla, ani nepamatuju kdy. dala bych si hned a pořádnou hromadu
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 10 minutami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 57 minutami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 12 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Citronová šťáva se v kuchyni rozhodně neztratí. Uplatní se ve sladké i slané kuchyni, je skvělá do nápojů
Jak na dokonalý mazanec? Moučník podle receptu a rad Josefa Maršálka voní vanilkou, je nadýchaný a krásně drží tvar
Další recepty
Tématické fráze: mušle slávky recepty príprava mušlí mušle recept mušle příprava slávky po francouzsku recept na mušle příprava mušlí recept mušle slávky recept recepty z mušlí mušle po francouzsku mušle slávky recept musle recept na mušle slávky maso z musli příprava mušlí recepty maso z mušlí recepty mušle recepty recepty na mušle naložené mušle maso z mušlí recept
Suroviny: slávky, máslo, cibule, rajče, víno bílé, petrželka, bageta
Mušle po francouzsku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/V0ZW
10 názorů