Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bazalka čerstvá - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Těstoviny s rukolovým pestem

Těstoviny s rukolovým pestem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Cestoviny uvaríme v osolenej vode, scedíme, necháme dobre odkvapkať a premiešame s kúskom masla.Všetky prísady na pesto v mixéri rozmixujeme na jemnejšiu pastu. Ak treba…

Nivové kapustičky s čuníkem

Nivové kapustičky s čuníkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Vepřové nakrájíme na plátečky (něco jako panenka - čili menší), naklepeme, nasolíme, opepříme, posypeme slabě sladkou paprikou, a obalíme v mouce, rozpálíme olej a poté…

Lasagne III

Lasagne III

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na oleji zpěníme cibulku, přidáme maso, česnek a restujeme dozlatova. Osolíme, opepříme a přidáme malou lžičku grilovacího koření, bazalku a oregano. Dále přidáme…

Filé na šalvěji s pestem a penne rigate

Filé na šalvěji s pestem a penne rigate

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pesto: všechny ingredience dáme do shopperu nebo jiného mixéru a rozmixujeme za opatrného přilévání olivového oleje. Jedna z nejlepších světových studených omáček. …

honzam

60 min

Dýňové oko

Dýňové oko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Zemiaky ošúpeme a narežeme na tenké plátky – asi 3 mm hrubé. Premiešame ich s trochou oleja a majoránkou a bazalkou. Osolíme. Dyňu zbavíme semien a šupky a nastrúhame…

tejaja

45 min

Zeleninový salát podle naší babičky

Zeleninový salát podle naší babičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Nastrouhanou okurku dáme do mísy.Přidáme do mísy zelenou papriku nakrájenou na čtverečky a cherry rajčátka na tenčí plátky.Dochutíme česnekem, bazalkou, solí a pepřem…

modrykod

15 min

Italský salát od Laury

Italský salát od Laury

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Zeleninu omyjeme, papriku i okurku zbavíme jádřince, rajčata bubáků. Vše nakrájíme na kolečka nebo proužky a dáme do mísy, přidáme lístky bazalky, nakrájené olivy a…

Podtatranský dar

Podtatranský dar

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Mäso si nakrájame na kocky a necháme marinovať 24 hodín. Potom prudko opečieme na oleji. Vyberieme a do výpeku pridáme smotanu, sójovú omáčku, šťavu z limetky a bazalku,…

Ivana79

60 min

1 88 89 90 91 92 99

Naposledy jste si prohlédli