Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 103 kJ / 503 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 11,92 g |
Tuky | 4,90 g |
Vláknina | 12,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 23 mg |
Sůl | 0,03 g |
Sacharidy | 96,50 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 1. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rolky z ulice jako někde v Asii
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gk4l
Moje poznámka
Rolky z ulice jako někde v Asii
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gk4l
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 10 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 12 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 15 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 20 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Cukeťák II
radbastim před 1 hodinou
Sněhový rybízový koláč
upavla před 9 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 10 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 13 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 13 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 14 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 15 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 16 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 17 hodinami
Tématické fráze:
recepty z ulice,
asijske rolky,
nem cuon,
recept na nem cuon,
asijské rolky recept,
minutky,
závitky nem ram,
goi cuon,
thajské rolky,
goi cuon recept,
letni rolky,
nem ram zavitky,
goi cuon recepty,
nesmazene rolky s krevetami,
vietnamská kuchyně goi cuon letni rolky recept,
rolky s krevetou recept,
nem cuon recept,
nesmažené závitky recept,
vietnamske zavitky recept,
ulice online
Suroviny:
papír rýžový,
krevety,
rýže,
salát hlávkový,
máta,
bazalka čerstvá,
koriandr,
okurka čerstvá
Komentáře (23)
A filozofie ,,originálů receptů" je tak složitá,že prakticky není možné zjistit co je originál ,pokud není recept patentován.Vaření je velice kreativní a to je na tom to kouzelné.Tvé recepty jsou zvláštní a mně se velice líbí.Ne každý vyzkouším a pokud ano ,nebude někdy třeba striktně dodržen,protože třeba nejsou u nás ty správně suroviny dostupné,nebo jsou drahé.Přesto je krásný pohled na tvé fotky a i poučné čtení.Tím netvrdím,že by se recepty neměly dodržovat,vše chce své.Samozřejmě ,že u profesionálů je to jiné,ti si nemohou dovolit třeba tolik experimentovat,jak my tu.Myslím vztaženo na jeden recept a dodržení receptury.Teda já se nějak rozjela.
já myslím, že není podstatné, zda je dané jídlo opravdu echt originální - hlavně, jestli je chutné a zajímavé
Takze povedzte milej phamke ze to je jeden z mnoha a nie originalny aj nas je tak isto originalny.
Ten počet bodů je fakt taková náhoda...
Bodíkovanie je hlúposť, toho si nevšímaj, to predsa nemôže mať výpovednú hodnotu... A niekto má rád ázijské rolky, niekto držkovú.
www.toprecepty.cz/recept/14372-originalni-vietnamske-nepecene-zavitky/
No a na našich stolech jsou houby stále ještě oblíbenější než krevety, když už bychom to měli srovnávat...
nenapadlo tě, že Elizin recept od včerejšího večera vidělo více lidí než tvůj, který jsi sem dal dnes před obědem?
navíc - počet bodů není vždy relevantní, i když potěší...a možná se opravdu ten její líbil víc, co ty víš
100 % originalny nie je tu ani europska bazalka je to vietnamska " húng quế", moj poradca mi tvrdi ze jeho mama vzdy davala aj vietnamsky koriander "rau ram".Aj pazitka je plocha vietnamska " He "..
Omacka je originalna "Goi Cuon".
Takze dostali sme za to 3 body
Toto je posledny recept originalny nikdo nema o ne zaujem
jinak to mas moc krásne