Bramborový salát s avokádovým přelivem
Recept ještě nebyl hodnocenBrambory uvaříme ve slupce a necháme zchladnout. Dužninu avokáda vložíme do nádoby na mixování, přilijeme trochu olivového oleje, osolíme, opepříme, přidáme citronovou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Brambory uvaříme ve slupce a necháme zchladnout. Dužninu avokáda vložíme do nádoby na mixování, přilijeme trochu olivového oleje, osolíme, opepříme, přidáme citronovou…
Brambory oloupeme a nakrájíme na tenké plátky. Vsypeme je do osolené vroucí vody, krátce povaříme, scedíme a necháme okapat. Cibulky nebo porek očistíme, cibuli oloupeme…
Šalotku s ančovičkou posekám na jemno. Přidám koření, třu a přidávám zvolna olej, podle chuti ocet. Pokud mám tyčový mixer při ruce, tak to umixnu a hotovo. Brambory…
Brambory uvaříme ve slupce, necháme chvíli zchladnout, oloupeme a pokrájíme na plátky. Maso nakrájíme na malé kousky. Rukolu omyjeme a osušíme. Připravíme si přeliv -…
Brambory uvaříme a necháme vychladnout. Vejce uvaříme na tvrdo. Brambory nakrájíme na půlkolečka, stejně tak okurky a vajíčka. Cibuli, pokud je barevná, namočte na 5…
Brambory i se slupkou, pokud mají pěknou, nakrájíme na kolečka a opečeme na pánvi nebo v troubě na plechu. Vyjmeme na papírovou utěrku a odsajeme přebytečný tuk.Po…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 1. 5. 2024 14:30
Přidáno 1. 5. 2024 13:14
Krajánky, kadlátka nebo trnky. Švestky měl v oblibě už Karel IV. a populární jsou dodnes
Kupovaná „pitíčka“ pro děti v sobě mohou mít až 12 lžiček cukru! Máme pro vás 6 zdravějších tipů
10 nejlepších českých pomazánek: Jak na dokonalou česnekovou, pikantní ďábelskou nebo retro sardelovou