Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček bez kosti - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bůčková kapsa

Bůčková kapsa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Plát bůčku zredukujeme cca o 30-40dkg a vzniklé ořezy, které použijeme na mletou směs, nakrájíme na plátky, osolíme, přidáme sůl, pepř, drcený kmín, majoránku,…

Pečený nadívaný bůček

Pečený nadívaný bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tradiční pochoutka, která nikdy nezklame! Pečený nadívaný bůček je královským pokrmem české kuchyně. Šťavnaté maso s křupavou kůrkou, plněné voňavou nádivkou, okouzlí…

Merylas

130 min

Zbojnický bůček (nebo plec)

Zbojnický bůček (nebo plec)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Omytý a osušený bůček nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opeříme, obalíme v mouce a opečeme z obou stran na rozehřátém tuku doměkka.Maso vyjmeme, ve zbylém tuku…

Bůčková kapsa s fazolkami

Bůčková kapsa s fazolkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Mražené fazolky spaříme vroucí vodou, ve které je necháme cca 8 minut. Čerstvé musíme uvařit na skus, asi 10 minut. Ihned zchladíme ledovou vodou, aby zůstaly zelené.…

Bůčková roláda - plněná

Bůčková roláda - plněná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Z bůčku uděláme plát, který naklepeme tak, aby v něm nebyly díry, posolíme, okořeníme dle chuti, rozestřeme míchaná vejce, vložíme náplň a smotáme.Já s úspěchem používám…

Italská mortadella

Italská mortadella

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Do misy dáme pomletý bôčik a dobre ho premiešame s ostatnými ingredienciami. Zmes odložíme na 12 hodín do chladničky. Mäsovou hmotou naplníme tlačenkový rukáv a konce…

Podzimní maso z lorny

Podzimní maso z lorny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso nakrájíme na větší kousky, posolíme, posypeme kořením, promícháme a uložíme zatím do lednice.Na oleji osmažíme hrubě strouhaný celer, mrkve a krájenou cibuli a vše…

Bůček v jogurtu

Bůček v jogurtu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Křen postupně přimíchávejte do jogurtu. Jednotlivé plátky bůčku osolte, potřete vrstvou křenového jogurtu a zarolujte. Takto vytvořené rolky pak dávejte vedle sebe do…

Jarek71

90 min

Bigos trochu jinak

Bigos trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jednoduše vše do hlubokého plechu - bůček na kostky asi 2x2cm, paprika s cibulí také na větší kousky a zelí. Plech podlijeme vodou, posypeme grilovacim kořením na…

skotakmilan

120 min

Výpečky triviál

Výpečky triviál

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vepřové výpečky patří mezi naše národní poklady. Přitom je to jedno z nejjednodušších jídel, které v české kuchyni jsou. Stačí nakrájet maso, cibuli a česnek, přidat…

Chlebajez

130 min

Boerewors - Búrský buřt

Boerewors - Búrský buřt

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Boerewors, známý také jako búrský buřt, je tradiční jihoafrický klobásový výrobek, který je oblíbený mezi milovníky grilování po celém světě. Tato klobásová specialita…

Martinson

75 min

1 2