Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček bez kosti - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Boerewors - Búrský buřt

Boerewors - Búrský buřt

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Boerewors, známý také jako búrský buřt, je tradiční jihoafrický klobásový výrobek, který je oblíbený mezi milovníky grilování po celém světě. Tato klobásová specialita…

Martinson

75 min

Srolovaný bůček s křenem

Srolovaný bůček s křenem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Bůček nakrájíme na tenší plátky cca 1 cm. Osolíme z obou stran. Jogurt vylejeme do misky a smícháme s křenem. Každý plátek hustě pomažeme jogurtovou marinádou a stočíme…

Bůčková kapsa

Bůčková kapsa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Plát bůčku zredukujeme cca o 30-40dkg a vzniklé ořezy, které použijeme na mletou směs, nakrájíme na plátky, osolíme, přidáme sůl, pepř, drcený kmín, majoránku,…

Podzimní maso z lorny

Podzimní maso z lorny

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso nakrájíme na větší kousky, posolíme, posypeme kořením, promícháme a uložíme zatím do lednice.Na oleji osmažíme hrubě strouhaný celer, mrkve a krájenou cibuli a vše…

Bůček v jogurtu

Bůček v jogurtu

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Křen postupně přimíchávejte do jogurtu. Jednotlivé plátky bůčku osolte, potřete vrstvou křenového jogurtu a zarolujte. Takto vytvořené rolky pak dávejte vedle sebe do…

Jarek71

90 min

Bůček  se zeleninovou nádivkou

Bůček se zeleninovou nádivkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Rohlíky pokrájíme na kostky, zalijeme mlékem a necháme asi 20 minut stát. Mrkev nastrouháme a ostatní zeleninu jemně pokrájíme. K pečivu přidáme vejce, všechnu zeleninu,…

Bigos trochu jinak

Bigos trochu jinak

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Jednoduše vše do hlubokého plechu - bůček na kostky asi 2x2cm, paprika s cibulí také na větší kousky a zelí. Plech podlijeme vodou, posypeme grilovacim kořením na…

skotakmilan

120 min

Bůčková kapsa s fazolkami

Bůčková kapsa s fazolkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Mražené fazolky spaříme vroucí vodou, ve které je necháme cca 8 minut. Čerstvé musíme uvařit na skus, asi 10 minut. Ihned zchladíme ledovou vodou, aby zůstaly zelené.…

Bůček s celerovou nádivkou

Bůček s celerovou nádivkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Do masa prořízneme kapsu a osolíme. Na pánvi na oleji podusíme najemno nakrájenou cibuli, pórek a nahrubo nastrouhaný  celer. Osolíme, opepříme a přidáme kečup. Do…

Výpečky triviál

Výpečky triviál

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Vepřové výpečky patří mezi naše národní poklady. Přitom je to jedno z nejjednodušších jídel, které v české kuchyni jsou. Stačí nakrájet maso, cibuli a česnek, přidat…

Chlebajez

130 min

Bůčkové závitky Videorecept

Bůčkové závitky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Pořádáte večírek s přáteli a přemýšlíte o vhodném pohoštění? Šťavnaté závitky z bůčku, plněné kysaným zelím a upečené dozlatova, podávané s čerstvým chlebem, jsou…

pbarva

75 min

1 2

Naposledy jste si prohlédli