Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kupte si obě naše kuchařky za 449 Kč (ušetříte 129 Kč)!

Do obchodu

Bůček se zeleninovou nádivkou

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

19. 3. 2011 15:09

Suroviny pro 4

4

Nutriční hodnoty

Energie16 440 kJ / 3 929 kcal
Bílkoviny180,15 g
Tuky251,07 g
Vláknina78,10 g
Cholesterol 875 mg
Sodík 3,25 g
Sůl7,12 g
Sacharidy198,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo nemá PH, jde samozřejmě připravit v troubě.

Měli jsme s bramborovou kaší a ledovým salátem s jogurtem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

mysulka

20. 3. 2011 09:47

;-):yes: moc pěkné:-K

maris

19. 3. 2011 20:07

Jana Remkova: Jani viď, takové vybledlé ovesné vločky - na ty není moc hezký pohled:-))
Děkuju vám za bodíky:-K

JanaDorazinova

19. 3. 2011 20:03

Ó maris, proč všechno, co není až tak zdravé, vypadá tak nádherně?:-( Ty máš plusa jak hrom!!:yes:

marcik

19. 3. 2011 17:03

hrnec nemám(jen obyčejný), takže jen v troubě;-)+:yes:

Ivana79

19. 3. 2011 15:27

Ja tiež pridávam bodík:yes:recept vyzerá dobre,len ešte kúpiť ten fenikel a vyskúšať:-))

chocolate

19. 3. 2011 15:23

Maris:-K, tobě samozřejmě bodík za další super recept pro PH.

chocolate

19. 3. 2011 15:22

luckymoon:Pomalý hrnec je přístroj, kde se jídlo vaří při velmi nízké teplotě.Má dva stupně (low a high).Výhodou je, že se jídlo nemusí hlídat, nemusí se podlévat, spotřeba elektřiny je velmi malá (za 8 h na low stupni má menší spotřebu než za 1 h na běžném sporáku).Já osobně oceňuji, že jídlo má fantastickou chuť i při použití minima soli, bez masoxu atd.
Tak silný vývar jako z PH (bez masoxu) jsem nikdy neměla;-).

maris

19. 3. 2011 15:18

luckymoon:z toho si nic nedělej;-) tady jsem Ti našla nějaké povídání - já mám sice jinou značku, ale princip je stejný http://www.bionaire.cz/crockpot/;-)

luckymoon

19. 3. 2011 15:13

Maris, asi budu vypadat jako troubelín, často se tu s tím setkávám, ale nevím - co je pomalý hrnec? Recept vypadá senzačně, ale nevím, co je PH:-8:-8:-8

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nádivka do bůčku buček plněný zeleninou nádivky do bůčku bucrk plneny zeleninou nádivka pod bůček plněny buček zeleninou nádivka v v pomalém hrnci jak připravit pěkny buček pomalý hrnec crockpot recepty bucek spotřeba elektřiny v pomalém hrnci bůček s nádivkou pečený bůček s nádivkou z ovesných vloček recept na nádivku do bůčku jak zapect bucek v troube jablka a bůček nadivka bůček do nádivky recepty z búčku fenikel recept bůček s houbovou nádivkou nádivka z rapikem

Suroviny: bůček bez kosti, sůl, pepř, rohlík, mléko, vejce, strouhanka, celer, fenykl, cibulka jarní, mrkev, libeček, pažitka

TopRecepty.cz

Bůček se zeleninovou nádivkou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gxVj