Grilované chipsy z bůčku

pipmaster Kuchař: pipmaster

Doba přípravy: 45 min. 2-6 porcí Grilování 8 názorů

Suroviny

alespoň 1 kg bůčku bez kosti a kůže
sůl
pepř
sweet chilli omáčka
BBQ omáčka
česnek
parmezán
Recept si zatím oblíbilo 11 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Bůček nakrájíme na 3-4 mm tenké plátky, rozložíme, přikryjeme fólií a vyválíme válečkem na cca 2 mm.
    Osolíme, opepříme a dáme grilovat nepřímou metodou. Při 180°C pomalu grilujeme 15 min.

  2. Mezitím smícháme omáčky, směs osolíme, opepříme a přidáme česnek. Bůček na roštu otočíme, potřeme směsí omáček a česneku. Po dalších 10 minutách posypeme parmezánem a grilujeme dalších 5 minut.

  3. Sundáme z grilu a servírujeme jak v teplé, tak vlažné nebo studené podobě.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 144 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Grilované chipsy z bůčku

Tématické fráze: buckove chipsy pip master grill grilované plátky bůčku grilovaný buček bučkové čipsy na grilu buckove cipsy grilované plátky z bůčku bučkové čipsi chypsy z bůčku bučkvé chipsy tenké plátky bůčku bůčkové chips pipmastergrill bůčkové plátky na grilu cipsy z bucku buckovy platky na gryl pipmaster grilování recepty bůček chipsy buckove chipsi grilovani na grilu bucku