Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pomazánka z pomalu pečeného bůčku

Pomazánky jsou nepostradatelnou součástí každé kuchyně. Připravte tuto pomazánku z pomalu pečeného bůčku s kořením a bílým vínem. Využít můžete pečení v klasické troubě nebo v pomalém hrnci. Uložit ji pak můžete ve sklenicích do lednice.

Hodnocení receptu je 5,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

30. 5. 2023 11:26

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie20 243 kJ / 4 838 kcal
Bílkoviny151,27 g
Tuky445,79 g
Vláknina8,61 g
Cholesterol 595 mg
Sodík 7,01 g
Sůl17,00 g
Sacharidy22,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Marie Svarcova Marie Svarcova

30. 5. 2023 16:48

:-)<3:yes::yes: velká bašta i bez Ph a když ještě bylo maso z domácí zabíjačky - to nemělo chybu.:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: bůček bez kosti, sádlo, víno bílé, cibule, česnek, bobkový list, sůl, tymián, pepř

TopRecepty.cz

Pomazánka z pomalu pečeného bůčku

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5yQYK