Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 099 kJ / 2 414 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,11 g |
Tuky | 125,67 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 653 mg |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 0,77 g |
Sacharidy | 233,20 g |
Postup přípravy
Těstoviny zavaříme do vařící vody a za občasného promíchání uvaříme do měkka. Pak je ocedíme a propláchneme studenou vodou. Krok 2: Do těstovin přidáme nakrájené maso, sůl, pepř, přidáme část tuku a mléka, směs promícháme a dáme do pekáče vymaštěného sádlem a vysypaného strouhanou houskou. Krok 3: Flíčky vložíme do rozehřáté trouby, zapečeme, zalijeme vejci rozmíchanými ve zbývajícím mléce a pečeme, až se vejce v pokrmu srazí a povrch se zbarví dozlatova.
Zveřejněno 5. 10. 2020
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Zapečené flíčky s uzeným bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L3XW
Moje poznámka
Zapečené flíčky s uzeným bůčkem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/L3XW
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 5 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 7 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 10 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 15 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 17 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 5 hodinami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 5 hodinami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 8 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 8 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 9 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 10 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 11 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 12 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 13 hodinami
Suroviny:
bůček bez kosti,
těstoviny,
vejce,
sůl,
pepř,
mléko,
sádlo,
strouhanka
Komentáře (1)