Voňavá "rybářská" sekaná
Recept ještě nebyl hodnocenPovolené rybí medailonky pomeleme na masovém mlýnku společně s bůčkem, cibulí, česnekem a rohlíky, které jsme si předem namočili do méka (vody).Přidáme vaječný žloutek,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Povolené rybí medailonky pomeleme na masovém mlýnku společně s bůčkem, cibulí, česnekem a rohlíky, které jsme si předem namočili do méka (vody).Přidáme vaječný žloutek,…
Očistíme a umyjeme brambory, nakrájíme na kostky, dáme do kastrolu a dáme vařit. Do kastrolu si dáme sůl, pepř, kmín a grilovací koření, polévkové koření. Papriku a…
6 vajec uvaříme natvrdo.Maso umeleme najemno, přidáme vajíčko, prolisovaný česnek, sůl, pepř, majoránku a podle potřeby trochu strouhanky. Dobře propracujeme a…
Bůček opláchneme, osušíme a i s kůží nakrájíme na 8plátků cca 1,5cm silných.Přes potravinářskou folii, nebo mikrotenový sáček po obou stranách naklepeme a kůže na…
Maso důkladně sušte papírovými uterkami, rozmarýn, sůl a pepř vetřete do bůčku, především do zářezů v kůži. Maso posaďte do pekáče, nejlépe na mřížku nad pekáčkem a…
Bůček omyji, osuším a ostrým nožem do něj udělám kapsu.Nádivka: do mísy dám na malé kostičky pokrájené rohlíky, přidám vařené uzené maso, sekanou petržel a promíchám. Do…
Předem připravíme dobře umyté sklenice a víčka. Troubu zapneme na 160 °C spodek/vršek s roštem uprostřed.Očištěné maso nakrájíme na menší kostky, promícháme v pekáči se…
Naložený prorostlý vepřový bůček zkřehne a přitom zůstane šťavnatý. Není to vůbec dietní, ale na dietu určitě nebudete při grilování myslet. Výborné, skvěle ochucené…
Sekaná k nedělnímu obědu zaručeně potěší celou rodinu. Připravte ji z masa z králičích hřbetů a vepřového bůčku, bude pak krásně šťavnatá. Nejlépe si ji vychutnáte v…
Příroda se pomalu zelená a začínají pomalu růst mladé kopřivy. Nevíte jak tuto bylinu využít? Vsaďte na lahodné smažené karbanátky, které krom kopřiv obsahují sójové…
Snadné vepřové maso ve vlastní šťávě se hodí připravovat zejména tehdy, když potřebujete zpracovat větší množství masa a odřezků například po zabijačce. Skvěle se hodí…
Vepřový bůček má v české kuchyni své stále místo. Pomalu pečenému šťavnatému bůčku odolá opravdu málokdo. Klasické zelí vyměňte za zelí z cukety, které je jemné a chutné…