Bůček s pekingským zelím
Bůček s pekingským zelím je velmi jednoduchý pokrm. Ať už převáží maso, nebo snadno dostupné zelí, výsledek je jídlo s nádechem asijské kuchyně. Po přípravě surovin je velmi rychle hotové a s rýží nebo chlebem to je skvělý oběd.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 7 571 kJ / 1 810 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 78,80 g |
Tuky | 148,71 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 230 mg |
Sodík | 6,49 g |
Sůl | 15,20 g |
Sacharidy | 39,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Toto jídlo může být připraveno variabilně: Buď jako bůček s trochou zelí, nebo zelí s trochou bůčku. Obě verze jsou moc dobré. Recept pochází z malých knížeček asijské kuchyně, které vyšly v roce 1986-7 v nakladatelství Panorama. Autorka zvolila asijské recepty, které byly proveditelné z tehdy dostupných surovin.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
1. 12. 2023 11:29
1. 12. 2023 11:23
Bůček je z "Polévky, maso, zelenina". Pak mám ještě třetí "Předkrmy, saláty, ryby, drůbež". A fakt je to poklad!
1. 12. 2023 11:14
1. 12. 2023 11:08
1. 12. 2023 10:03
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Avokádová pomazánka s česnekem a cibulí
Přidáno před 4 hodinami
Pórková pomazánka s ovesnými vločkami
Přidáno před 4 hodinami
Květákové muffiny se salátem
Přidáno před 5 hodinami
Rychlá pizza z tortill
Přidáno před 14 hodinami
Domácí ovocné přírodní bubble tea
Přidáno 26. 4. 2024 20:16
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno 26. 4. 2024 11:33
Právě bylo uvařeno:
Hrnkový koláč s rebarborou
lenkavincibrova@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Muffiny s lesním ovocem
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Žampionoví rarášci
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Salát z ředkviček
Rudischova uvařil před 3 hodinami
Tvarožník s drobenkou
prochajdam uvařila před 4 hodinami
Sýrové bulky
@lucivydrova uvařil před 5 hodinami
Hovězí Wellington
MartinRezac uvařil před 6 hodinami
Žampiónová omáčka
LuciePa uvařil před 6 hodinami
Hrnkový koláč s rebarborovým tvarohem
Jarka72 uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Křupavý bramborák pro líné kuchaře patří do trouby: Odpadá loupání a strouhání brambor, oleje úplně stačí lžička
Jak dlouho marinovat maso? Správný čas v marinádě zajistí masu šťavnatost i křehkost
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Další recepty
Suroviny: bůček vepřový, slivovice, omáčka sojová, chilli, zelí pekingské, olej, voda, omáčka sojová, ocet, solamyl, cukr, pórek, cibulka jarní
Bůček s pekingským zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gJnkl
Cibulové placky
cathleen
Hodnocení receptu je 5,0 (22×)