Vorařský guláš z Povltaví

Hovězí maso Doba přípravy: 60-70 min 17 názorů

Hovězí maso Doba přípravy: 60-70 min 17 názorů

Suroviny 2 porce

250 g hovězího předního masa
2 velké cibule
250 g vepřového bůčku
olej podle potřeby
1-2 lžíce hladké mouky
1 lžička kmínu
černý pepř
2-3 brambory podle velikosti
3 chilli papričky
3-4 stroužky česneku
1 lžíce majoránky
sůl
jarní cibulka na posypání guláše

Postup přípravy receptu

  1. Hovězí maso si nakrájíme na kousky a na cibuli dorůžova osmažené orestujeme.

  2. Zalijeme trochou vody a dusíme cca 30 minut.

  3. Pak přidáme bůček nakrájený na kostky, dolijeme vodou a opět dusíme. Maso vydusíme na tuk, zaprášíme moukou a opět orestujeme.

  4. Zalijeme vodou, přivedeme k varu, přihodíme nadrobno nakrájené čili papričky a přidáme na kolečka nakrájené brambory. Dusíme do změknutí brambor.

  5. Nakonec přidáme rozetřený česnek a majoránku a jen provaříme. Podáváme s chlebem.

Poznámka od kuchařky

Zdroj-Rytmus života, kulinářský speciál.

Komentáře k receptu Vorařský guláš z Povltaví

Předchozí 1 2

Tématické fráze: guláš z bucku velikost porce guláše vorařský vepřový guláš vorařský vepřový vepřový guláš volrabský guláš voražský guláš recept guláš gulas s bucku gulas bucek bucek gulas guláš z plecka,bůčku a hovězího krku vorarsky rizek guláš porce velikost hovězí guláš s kouskem vepřového bůčku guláš podle vorařů velikost porce guláš guláš porce 2 hovězí guláš guláš recept