Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 26 203 kJ / 6 263 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 262,70 g |
Tuky | 476,38 g |
Vláknina | 58,20 g |
Cholesterol | 780 mg |
Sodík | 1,27 g |
Sůl | 2,15 g |
Sacharidy | 206,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 2. 2013 14:36
Báječné!!!
17. 2. 2013 19:04
http://www.cerstvemaso.cz/eshop/veprove/66_veprovy...
17. 2. 2013 19:04
17. 2. 2013 18:34
17. 2. 2013 17:02
17. 2. 2013 11:08
16. 2. 2013 23:17
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 47 minutami
Bramborový bochníček
Přidáno před 5 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 5 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Fit salát
Přidáno před 18 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 46 sekundami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 2 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 2 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 3 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 3 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 3 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Jablečné muffinky s Margot čokoládou
Vitek2015 uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pečený vepřový bok v celku pomalu pečene kančí pečený vepřový oříšek pomalu pečené vepřové pečený jelení hřbet pomalu peceny kanec peceny bok v celku kotleta s kůží peceny bok s bramborem a kapustou pečený kančí hřbet koza hřbet recept pečený bok s bramborami cerstvemaso.cz cerstvemaso.cz veprove maso pecene na bramborach pomalu pečený vepřový bok pomalé pečení polmalu pečený kančí hřbet 1500 g krkovička a 500 g bůček vepřový oříšek s bramborem
Suroviny: bůček vepřový, sůl, pepř mletý, brambory, smetana, tymián, ořech muškátový, kapusta růžičková, cuketa, karotka, cibule bílá, cukr, kosti vepřové, bylinky
Pomalu pečený vepřový hřbet s tymiánovými bramborami a karamelizovanou růžičkovou kapustou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/JXBK
7 názorů