Voňavá "rybářská" sekaná
Recept ještě nebyl hodnocenPovolené rybí medailonky pomeleme na masovém mlýnku společně s bůčkem, cibulí, česnekem a rohlíky, které jsme si předem namočili do méka (vody).Přidáme vaječný žloutek,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Povolené rybí medailonky pomeleme na masovém mlýnku společně s bůčkem, cibulí, česnekem a rohlíky, které jsme si předem namočili do méka (vody).Přidáme vaječný žloutek,…
Bůček opláchneme, osušíme a i s kůží nakrájíme na 8plátků cca 1,5cm silných.Přes potravinářskou folii, nebo mikrotenový sáček po obou stranách naklepeme a kůže na…
Předem připravíme dobře umyté sklenice a víčka. Troubu zapneme na 160 °C spodek/vršek s roštem uprostřed.Očištěné maso nakrájíme na menší kostky, promícháme v pekáči se…
Bůček nakrájíme na plátky cca 5 mm široké.Do vhodné nádoby dáme sójovou omáčku, Ramu Cremefine, prolisovaný česnek a koření.Vše promícháme a do vzniklé marinády vložíme…
Milujete chuť uzeného masa, ryb nebo sýrů? Stačí vybrat kvalitní suroviny, dodržet návod pro jejich přípravu a naučit se správně ovládat udírnu. Chcete se do tohoto…
Tato kombinace králíka s bůčkem je tradiční český pokrm. Kombinace jemného králičího masa a šťavnatého bůčku je dokonale vyvážená lahodným kyselým zelím a bramborovými…
Šťavnatý vepřový bůček, plněný aromatickými bylinkami, česnekem a kořením, se při pečení promění v lahodnou roládu s křupavou kůrkou. Toto jídlo se skvěle hodí na…
Maso Bůček zbavíme kůže, pokud máme větší kus, rozdělíme na špalíky. Ze všech stran na něj naplácáme směs cukru a soli. Necháme 6-24hod. marinovat na pekáčku pod…
Vykostěný bůček nařízneme tak, abychom z něj vytvořili plát. Jemně naklepeme (přes folii), potřeme hořčicí, posolíme, opepříme. Poklademe plátky angl. slaniny a…
Bůček rozřízneme na plát. Osolíme, opepříme, posypeme zauzenou paprikou a sekaným česnekem. Na plát poklademe listový špenát a na střed naskládáme vařená vejce. Kolem…
Bůček, kabanos a uvařená vejce nakrájíme na kostky, přidáme koření a smícháme. Přidáme syrová vejce a směs dobře promícháme. Tuto směs naplníme do tlačenkových střev a…
Nejdříve z masa odstraníme blány a šlachy. 1-2 kg masa nameleme na jemno. Ostatní maso umeleme na mašince o průměru 8 -10 milimetrů. Přidáme ostatní suroviny a vše…
Nejdříve si nakrájíme slaninu na malé kostičky, které orestujeme na pánvi, přidáme k nim rozmíchaná vejce a usmažíme omeletu. Dáme do hrnce podusit kapustu, jakmile je…
Nejdříve z masa odstraníme blány a šlachy. 1-2 kg masa nameleme na jemno. Ostatní maso umeleme na mašince o průměru 8 -10 milimetrů. Přidáme ostatní suroviny a vše…
Bůček nakrájíme na plátky, potřeme česnekem, posypeme kmínem, solí a pepřem a takto upravené je uložíme na vodou vypláchnutý plech.Pečeme je při asi 170-180°C dozlatova…
Pokud si koupíme bůček i s kůží, maso opláchneme, osušíme a kůži seřízneme. Cibuli a česnek oloupeme, cibuli nakrájíme na větší kostičky, česnek na širší plátky. Do…
Maso nakrájíme na větší kostky +- 3-4cm, promícháme s rozetřeným česnekem, pokmínujeme, zasypeme cibulí, podlejeme vodou a pečeme do červena... ...z bramborového těsta…
Očistěné maso nakrájíme na plátky, přidáme koření, koňak, důkladně promícháme, necháme ½ hodiny odpočinout a pomeleme. Přidáme vajíčko, promícháme a pokud je směs…
Nejprve okořeníme bůček. Osolíme, opepříme a pokmínujeme.Dáme do pekáčku s trochou oleje a podlijeme trochu vodou. Pečeme pod alobalem aspon hodinku a pak odkryté půl…
Cibuli na větší kousky a česnek na plátky osmažíme na sádle, přidáme maso na větší kousky, kosti v uzených a hovězích žebrech necháme.Přidáme veškeré koření a vše ještě…
Bůček vykostím, opatrně do něj udělám kapsu, kterou mírně prosolím, popepřím, pomažu hořčicí a vložím na drobno nakrájené uzené maso, cibuli na půlkroužky, papriku na…
Bůček nakrájíme na kostky a podlitý osolenou vodou ho udusíme. Ve větším hrnci osmahneme na tuku kolečka cibule, přidáme půlené kapustičky, bůček a kostky brambor.…
Na másle orestujeme cibuli, přidáme švestky a jablka. Po 5 minutách přidáme cukr, šťávu z citrónu a strouhanku. V bůčku uděláme kapsu, osolíme, naplníme švestkovou…
Maso nakrájíme na kostičky, osolíme a opepříme jej.Zalijeme jej bílým vínem a necháme marinovat cca 24 hodin. Čím déle, tím lépe.Maso vložíme do pekáčku, zalijeme…