Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bůček vepřový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Krkovičkovy klobásky

Krkovičkovy klobásky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kvalitní domácí klobásky, které zaslouží vaši pozornost. Vlastní receptura a pečlivě vybrané suroviny zaručují, že každá klobáska je skvělá a jedinečná. Jejich výroba je…

krkovicka.x

360 min

Sekaná s hříbky

Sekaná s hříbky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Klasikou české kuchyně je krásně šťavnatá sekaná. Vyzkoušejte její obměnu s čerstvými lesními hříbky. Sekaná, zabalená ve schwarzwaldské šunce, chutná skvěle jak teplá,…

poslirecept

90 min

Bůček z božského pekáčku

Bůček z božského pekáčku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Do pekáčku dáme kysané zelí, na které poklademe osolený a pokmínovaný bůček. Toto vše zalijeme sklenicí černého piva.Pečeme při cca 180°C do růžova. 10 minut před koncem…

savlinka

90 min

Bůčková roláda

Bůčková roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Bůček umlet s česnekem, přidat ostatní přísady a nechat uležet v chladu do druhého dne. Pak směs rozetřít na mokrý igelit, potříř hořčicí, dát smažená vejce a salám, a…

Exotický bůček

Exotický bůček

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

1-Do nakrajaneho bocika som ostrym nozom narezal kozu .( V nasich koncinach nie je bravcove velmi popularne tak sa da kupit lacno velmi pekny bocik). Maso som stedre…

Nonya

70 min

Mé dobré klobásky

Mé dobré klobásky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Nejdříve z masa odstraníme blány a šlachy. 1-2 kg masa nameleme na jemno. Ostatní maso umeleme na mašince o průměru 8 -10 milimetrů. Přidáme ostatní suroviny a vše…

Jaromira18

300 min

Mé dobré klobásky

Mé dobré klobásky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Nejdříve z masa odstraníme blány a šlachy. 1-2 kg masa nameleme na jemno. Ostatní maso umeleme na mašince o průměru 8 -10 milimetrů. Přidáme ostatní suroviny a vše…

Jaromira18

300 min

1 4 5 6 7 8

Naposledy jste si prohlédli