Zapečené brambory s žampiony a čerstvým libečkem
Recept ještě nebyl hodnocenVšechny suroviny nakrájíme a promícháme v míse. Nalijeme do formy a necháme zapéct cca 20 minut.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Všechny suroviny nakrájíme a promícháme v míse. Nalijeme do formy a necháme zapéct cca 20 minut.
Mrkev a celer si nastrouháme, cibuli, hlívu a buřt nakrájíme na kousky, pórek na kolečka, bramboru na malé kostičky. Do hrnce na olej dáme zpěnit cibulku, přidáme…
Do Vysočiny jsem zapíchla pomocí špejlí špekáček, nohy jsem udělala z klobásy, ocásek z párku.
Buřt oloupej a po délce rozřízni na čtvrtiny.Dvě přiléhající čtvrtiny posyp paprikou nebo chilli.Mezi takto posypané části vlož kousek plátkového sýra a celé to polož na…
Vodu s octem, cukrem, feferonkami a kořením povaříme cca 10 minut, necháme vychladnout.Cibuli a špekáčky dle zvyklostí rozkrájíme a vložíme střídavě do sklenice (cibule,…
Každý skvěle upečený kousek nabízí neodolatelnou kombinaci šťavnatých buřtů, které se prolínají s bohatou chutí pikantního, kořeněného pivního sýra a svěžích bylinek…