Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Buřty plněné pivním sýrem a tymiánem

Každý skvěle upečený kousek nabízí neodolatelnou kombinaci šťavnatých buřtů, které se prolínají s bohatou chutí pikantního, kořeněného pivního sýra a svěžích bylinek tymiánu.

Hodnocení receptu je 4,0 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 20 min

30 min (10 min příprava + 20 min tepelná úprava)

15. 2. 2024 18:41

Suroviny pro 3 porce

3 porce

Nutriční hodnoty

Energie135 kJ / 32 kcal
Bílkoviny1,26 g
Tuky0,08 g
Vláknina2,94 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RubyRom RubyRom

19. 2. 2024 21:45

lenka.janatkova: Přesně tak, děkuji.:-K

Tak to musí být skvělá chuťovka k vychlazenému pivu :-)

Ivusa Ivusa

16. 2. 2024 09:33

Vypadá to lákavě, určitě vyzkouším <3

Marie Svarcova Marie Svarcova

16. 2. 2024 08:44

:-)<3:yes::yes: Upečené vypadají lákavě, tomu bych neodolala :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: buřt, sýr pivní, tymián čerstvý, česnek

TopRecepty.cz

Buřty plněné pivním sýrem a tymiánem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/OYPwG