Noky s hříbkovou omáčkou
Recept ještě nebyl hodnocenVýraznou chuť lesních hub si naplno vychutnáme v jemné smetanové omáčce, kterou provoníme aromatickou šalvějí. Hříbkovou omáčku podáváme s jednoduchými bramborovo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Výraznou chuť lesních hub si naplno vychutnáme v jemné smetanové omáčce, kterou provoníme aromatickou šalvějí. Hříbkovou omáčku podáváme s jednoduchými bramborovo…
Různé pomazánky mají v naší kuchyni své stálé místo. Na svačinu si tak jednoduše můžeme připravit i tuto verzi ze sýru cottage. Do něj vmícháme nadrobno nakrájenou…
Toto je lahodný asijský pokrm plný chutí a vůní. Čínské nebo japonské udon nudle, které jsou známé svou měkkou a žvýkavou texturou, se skvěle doplňují s bohatou…
Připravte jako pohoštění velmi jednoduchou variantu slaných chuťovek z toastového chleba. Zvolíte - li vhodnou náplň, výsledné jednohubky si nic nezadají s…
Klasické sečuánské kung-pao je oblíbené po celém světě. Tentokrát ho připravíme ve vegetariánské verzi a maso nahradíme marinovaným květákem. Nesmí chybět ani arašídy,…
Vychutnejte si exotickou a lahodnou kombinaci nudlí s krevetami, která vás přenese do světa asijské kuchyně. Rychlá a jednoduchá příprava z něj dělá ideální volbu pro…
Drůbeží játra jsou snadno dostupná a nenáročná na svou přípravu. V tomto receptu najdete inspiraci na jejich úpravu s anglickou slaninou a mixem různé chutné zeleniny.…
Oblíbenou českou klasikou je bezesporu sekaná, které málokdo odolá. Za pomoci pečicího hrnce zvládnete hravě upéct sekanou, plnou papriky a jarní cibulky, krásně vonící…
Kuskus s kuřecím masem je chutný a vyvážený pokrm, který spojuje jemně ochucený kuskus s šťavnatými kousky kuřecího masa a pestrou směsí zeleniny. Kuskus, původem z…
Řízky k nedělnímu obědu potěší snad všechny strávníky. Den předem je naložíme do zajímavě okořeněné marinády, budou tak krásně křehké. K dozlatova upečeným řízkům nesmí…
Nakládaný romadur s cibulí a česnekem je delikatesa, která potěší milovníky výrazných chutí. Tento sýr, známý svou intenzivní vůní a krémovou konzistencí, je v kombinaci…
Díky tlakovému hrnci připravíme plátky šťavnatého vepřového masa mnohem rychleji. Podáváme je se směsí lahůdkové cibule a mrkve, dobře ochucenou šťávou a jako přílohu…
Pomazánka má po hrášku nasládlou chuť a tak se k ní skvěle hodí například nadrolený balkánský sýr. Hrášková pomazánka chutná nejlépe na rozpečeném krajíci chleba, ale…
Salát Caesar je známý a velmi oblíbený. My jsme jej použili jako komponent do osvěžujícího wrapu, který můžete připravit na večeři nebo třeba na letní piknik. Tortillu…
Máte rádi rychlá a nenáročná jídla? Tak to jste tu správně. Pánev plná masa a barevné zeleniny, kterou doplňuje lehká rajčatová šťáva. Do směsi můžete zvolit libovolnou…
Jednoduchý a výborný oběd připravíme během chvilky na pánvi. Kuřecí maso, jemná chuť žampionů a křupavá aromatická jarní cibulka tvoří chutnou kombinaci. Jídlo podáváme…
Pomazánka, skládající se ze sušených rajčat, černých oliv a bazalky, vám svojí chutí připomene Středomoří. Připravit ji je opravdu snadné a nejlépe si ji vychutnáte na…
Toto drobné slané pohoštění připravíme z kynutého těsta. Těsto potřeme náplní z česneku a másla, srolujeme, nakrájíme na trojúhelníčky, které posypeme a upečeme. Náplň…
Uzený bok se výborně hodí do studené kuchyně, protože ho můžete jíst rovnou na chlebu nebo jako součást obložených talířů. Teplý se zase podává jako příloha k luštěninám…
Dýně hokaido se stala nejoblíbenější a nejprodávanější variantou dýně u nás. Má poměrně malé množství kalorií, zato velké množství cenných látek pro naše tělo. Zajisté…
Vepřovou paštiku můžeme podávat ke svačině, večeři i jako předkrm. Výborně chutná s domácím pečivem. Připravíme ji z pečeného vepřového boku a jater, které pomeleme,…
Ryby bychom měli do jídelníčku zařazovat pravidelně. Jejich příprava je snadná a rychlá, což je i v případě tohoto receptu. Filety tresky s citronovou šťávou opečeme na…
Dršťkovou polévku buď milujete, nebo nenávidíte. Tato tradiční česká polévka má specifickou chuť, je značně hustá, neboť je zahuštěná především dršťkami, voní po koření,…
Objevte kouzlo domácích těstovin! Jsou trvanlivé, proto si je můžete nasušit i do zásoby a můžete je odebírat podle potřeby. Třeba právě k této pikantní fazolové Mexické…