Roštěná plněná Nivou

www.toprecepty.cz Kuchař:

Hovězí maso 2 názory

32

Suroviny

4 plátky roštěné
10 dkg Nivy
2 dcl smetany ke šlehání
Kremžská hořčice
francouzská hořčice
pepř
cibule
česnek
sůl
Worcesterová omáčka
olej na smažení
Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Plátky roštěné odblaníme a rozklepeme na tenko.

  2. Vetřeme do nich po jedné straně trochu česneku se solí a worcesterem.

  3. Na druhou navršíme rozdrobený sýr, přeložíme a okraje sklepeme, až vznikne kapsa. Jemně posypeme pepřem a a smažíme na středním ohni na oleji. Cibuli nasekáme velmi jemně a krátce zpěníme na másle.

  4. Zalijeme šlehačkou a necháme přejít varem. Přidáme lžíci kremžské hořčice, a pár kapek ostré francouzské hořčice. Necháme zhoustnou a touto omáčkou přelijeme usmažené roštěnky. Podáváme s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Roštěná plněná Nivou

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo