Kounický kotlet
Recept ještě nebyl hodnocenNa kotlety připravené podle tohoto jednoduchého receptu budete potřebovat pouze několik surovin. Pečenému voňavému masu budou slušet brambory, ať už vařené nebo opečené…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na kotlety připravené podle tohoto jednoduchého receptu budete potřebovat pouze několik surovin. Pečenému voňavému masu budou slušet brambory, ať už vařené nebo opečené…
Když je úroda zeleniny v plném proudu a vy již nevíte co z ní připravit, pak vyzkoušejte tuto čalamádu, která svojí chutí připomíná oblíbenou "Uncle Bens". Využít ji pak…
Všechny suroviny na sekanou pořádně smícháme.Na rozprostřenou bránici uhladíme maso a pomažeme hořčicí.Játra rozřízneme po délce na půl a obalíme v grilovacím koření…
Smícháme brynzu, tvaroh, vejce s krupicí, solí a libečkem. Umícháme tužší těstíčko. Necháme uležet, než zavaří osolená voda.Pomocí dvou lžic tvoříme noky, vhazujeme do…
Vyzkoušejte čočku připravit i jinak než na kyselo. Čočka spolu s rozškvařenou slaninou a česnekem, provoněná tymiánem, promíchaná s trochou rajského protlaku, chutná…
Cizrna je výborná luštěnina, kterou můžeme připravit na mnoho způsobů. Podle tohoto jednoduchého receptu uvařenou cizrnu podusíme s rajčaty v zeleninovém vývaru a…
Kuskus můžeme připravit na mnoho způsobů. Skvěle chutná například v kombinaci s osmaženou cibulkou, květákem a mrkví, dochucený kari kořením a česnekem. Na závěr vše…
Pokud vlastníte remosku a máte rádi bramboráky, můžete je připravit trochu jinak a dietněji podle tohoto receptu. Bramborové těstíčko je proloženo kuřecím masem a po…
Jedním z pokrmů, který hravě zvládne i kuchařský začátečník, jsou jistě karbanátky z mletého masa. K masu přidejte sýr, dochuťte česnekem, kořením a pažitkou, obalte v…
Těstoviny s lehkou a jednoduše připravitelnou omáčkou jsou stoprocentní hitovka pro zaneprázdněné. Salsiccia klobásy, konzervovaná rajčata a trochu zeleniny vám postačí…
Drůbeží játra jsou velmi rychlé připravená. S výraznou omáčkou a vhodnou přílohou jsou tipem na bleskovou večeři nebo lehčí oběd. Chlebem zahuštěná omáčka je velmi…
Vychutnejte si lahodné spojení kvalitního mletého vepřového a hovězího masa s jemnou zeleninovou kaší. Jednoduchá, avšak bohatá na chuť, tato kaše spojuje svěžest celeru…
Naše delikátní filé, zalité bohatou česnekovou omáčkou, představuje dokonalé spojení kvalitního masa s intenzivním česnekovým aroma. Jako přílohu máte možnost zvolit…
Špenát opláchneme od nečistot a krátce spaříme ve vařící vodě. Pokrájíme ho nahrubo.Bílou část lahůdkové cibulky nakrájíme nadrobno, česnek oloupeme a nakrájíme na…
Na křupavých topinkách nesmí nikdy chybět masová pomazánka, lehce pikantní chuti. Posypte ji strouhaným sýrem a vyzkoušejte ji na topinkách zapéct, z jednoduchého pokrmu…
Z naložených lesních hub můžeme připravit chutnou pomazánku. Výraznou houbovou chuť v ní doplňuje česnek, voňavý čerstvý tymián a orestovaná cibulka. Vše stačí…
Ať již k tilapii přidáte jako přílohu jasmínovou rýži, nebo batátové pyré věřte, že si pochutnáte. Dokřupava opečená ryba s asijskou omáčkou bude lahodná a vcelku lehká…
Pečené brambory se hodí jako příloha k masu. Dobré budou ale i samotné. Pochutnat si na nich můžete s tatarskou omáčkou, nebo domácím dipem, který můžeme vylepšit…
Nenáročné jídlo, které zvládne připravit i student na kolejích. Uvařené těstoviny podáváme s omáčkou z rajčat. Na její základ použijeme cibuli, česnek a cherry rajčata.…
Velmi dobrá směs, pokud chcete vařit bez masa. Voní po bylinkách, chutná po houbách a brambory vás zasytí tak, že se hodí k obědu i večeři. S miskou zeleninového salátu,…
Pikantní pokrmy shledávají zajimavými hlavně muži. Chcete-li nějakému udělat radost, připravte masovou směs s čertovskou omáčkou. Doplňte pokrm o vhodnou přílohu a může…
Máte rádi rychlá a nenáročná jídla? Tak to jste tu správně. Pánev plná masa a barevné zeleniny, kterou doplňuje lehká rajčatová šťáva. Do směsi můžete zvolit libovolnou…
Krásně vonící listy bazalky se skvěle hodí pro dochucení jídla, mají ale i léčivé účinky. Přemýšlíte, jak je uchovat? Vyzkoušejte je naložit do oleje. Pokud máte rádi…
Kroupy přebereme, propláchneme a uvaříme v osolené vodě doměkka. Průběžně odebíráme pěnu.Když jsou měkké, tak je scedíme, opět propláchneme a vmícháme dvě lžíce oleje…