Dušené vepřové - variace na buta no kakuni
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 3 894 kJ / 931 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 131,16 g |
Tuky | 34,25 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 269 mg |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 8,40 g |
Sacharidy | 24,15 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Asi by šlo výborně v pomalém hrnci. Já mám pomalý sporák - podle množství dřeva, které přiložím.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 3. 2016 18:27
8. 3. 2016 17:50
7. 3. 2016 18:16
6. 3. 2016 12:55
6. 3. 2016 12:07
6. 3. 2016 09:46
6. 3. 2016 06:22
6. 3. 2016 05:41
5. 3. 2016 13:46
5. 3. 2016 13:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzená polévka s hráškem a cibulí
Přidáno před 1 hodinou
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 5 hodinami
Slaný koláč s vinnou klobásou
Přidáno před 6 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 1 hodinou
Květáková polévka s kedlubnou
Smirny uvařila před 1 hodinou
Bramborové lupínky
janatka uvařila před 1 hodinou
"Bramborový placky se škvarkama"
janatka uvařila před 1 hodinou
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 2 hodinami
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 2 hodinami
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 2 hodinami
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejlepších receptů na vánoční cukroví: Prohlédněte si výběr z našeho receptáře
Jak na ty nejlepší houskové knedlíky? Díky tipům knedlíkového mistra Pavla Kosinera se povedou hned napoprvé
Babiččiny bramborové placky: Jednoduché jídlo, na které stačí tři ingredience, je třeba hlídat správný poměr brambor a mouky
Další recepty
Tématické fráze: dušené vepřové maso recepty do čeho davat jablečny ocet dušené vepřové kakuni omáčka buta no kakuki
Suroviny: maso vepřové, sádlo, cibulka jarní, zázvor, česnek, cukr hnědý, badyán, omáčka sojová, omáčka rybí, ocet jablečný
Dušené vepřové - variace na buta no kakuni
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/W0wQ
10 názorů