Pohanka jen tak

Vaclav Fronek Kuchař: Vaclav Fronek

Přílohy 3 názory

Suroviny

pohanka
cibule
paprikový lusk
kuřecí maso
rajče
česnek
Masox
sůl
pepř
sádlo nebo olej
koření dle chuti
Recept si zatím oblíbilo 5 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Pohanku namočíme ve vlažné vodě cca na 2 hodiny a posléze dáme vařit včetně vody v ní namočené. Vaříme spolu s masoxem (já používám zeleninový).

  2. V době vaření si připravíme vložky do pohanky: Vlastně je to jakési lečo. Maso lze použít -kuřecí,vepřové,játra ale i rybí. Každý podle své chuti a zvyků.

  3. Na sádle restujeme postupně jako lečo a po uvaření pohanky lze vše smícat nebo servírovat zvlášť . Nemohu jinak než to doporučit.

Poznámka

Já zbožńuji rýži. Ale z tohoto jsem překvapen a snad jediná rada je nechvátat a dobře včas namočit,.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Pohanka jen tak

Tématické fráze: jak dlouho se vaří pohanka pohanka doba vareni vaření pohanky jak dlouho vařit pohanku jak vařit pohanku tipy na vaření z pohanky pohanka recepty jak vařit pohanka vaření pohanka, doba vaření doba vaření pohanky vaření s pohankou vařená pohanka recepty kuřecí maso a pohanka pohanka recepty vaření z pohanky pohanka recept jak se vaří pohanka uvaření pohanky moučník z pohanky pohanka zdraví