Pohanka jen tak

Suroviny

pohanka
cibule
paprikový lusk
kuřecí maso
rajče
česnek
Masox
sůl
pepř
sádlo nebo olej
koření dle chuti

Postup přípravy receptu

  1. Pohanku namočíme ve vlažné vodě cca na 2 hodiny a posléze dáme vařit včetně vody v ní namočené. Vaříme spolu s masoxem (já používám zeleninový).

  2. V době vaření si připravíme vložky do pohanky: Vlastně je to jakési lečo. Maso lze použít -kuřecí,vepřové,játra ale i rybí. Každý podle své chuti a zvyků.

  3. Na sádle restujeme postupně jako lečo a po uvaření pohanky lze vše smícat nebo servírovat zvlášť . Nemohu jinak než to doporučit.

Poznámka od kuchařky

Já zbožńuji rýži. Ale z tohoto jsem překvapen a snad jediná rada je nechvátat a dobře včas namočit,.

Komentáře k receptu Pohanka jen tak

Tématické fráze: jak dlouho se vaří pohanka pohanka doba vareni vaření pohanky jak dlouho vařit pohanku jak vařit pohanku tipy na vaření z pohanky pohanka recepty jak vařit pohanka vaření pohanka, doba vaření doba vaření pohanky vaření s pohankou vařená pohanka recepty kuřecí maso a pohanka pohanka recepty vaření z pohanky pohanka recept jak se vaří pohanka uvaření pohanky moučník z pohanky pohanka zdraví