Guláš z býčích žláz

cathleen Kuchařka: cathleen

Pokrmy z vnitřností 16 názorů

Suroviny

Býčí žlázy
sádlo
cibule
mletá červená paprika pálivá
mletá červená paprika sladká
sůl
mletý pepř
masox
hladká mouka
majoránku
česnek
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Žlázy opláchneme, osušíme a nakrájíme na pěkné kostky.

  2. Na sádle osmahneme krájenou cibuli, vsypeme papriky, promícháme a přihodíme kostky masa.

  3. Chvíli je osmahneme (pouští hned dost šťávy), osolíme, opepříme, zakryjeme a krátce podusíme. (Pokud chcete více šťávy, mírně podlijte vodou.)

  4. Zahustíme trochou mouky, rozmíchané v menším množství vody, provaříme a dosolíme a okořeníme (zmiňovaná majoránka a česnek). Podávala jsem s kuskusem.

Poznámka

Hobby.idnes.cz:

Neobvyklé lahůdky "z bílých ledvin" jsou podle znalců bohaté na testosteron. Na Balkáně proto věří, že konzumací pokrmů z varlat muži posílí své libido. Nejchutnější je údajně guláš z býčích žláz, tvrdí výherce posledního šampionátu ve vaření varlat.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 16 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Guláš z býčích žláz

  • magdalenka magdalenka

    Tebe Cat patrí vďaka a bod za nie každodenný recept, ja si ho ukladám.
    No a Srettka nesklamala...:-D

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(autorka receptu)

    MIRKA: Není, Miri. Chuť je velice jemná, masko se dá přirovnat třeba k ledvinkám.

    Odpovědět

  • MIRKA MIRKA(neregistrovaný)

    AHOJ CATHLEEN, ŠLA BY TA CHUT K NĚČEMU PŘIROVNAT? NENÍ TO MOC MĚKKÉ?

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    cathleen: Tak ty si nedáš pokoj, jo?:-D

    Odpovědět

  • Jenny Jenny

  • varilamyskakasicku varilamyskakasicku

    Tak toto je super, to jsem dlouho neviděla, moc krásné, dala bych si hned a příjemná změna, perfektní:-p:-p:-K:-K:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

    Odpovědět

  • Petra Ku. Petra Ku.

    Anna Kocikova: Ani, však zítra po práci jdu na nákup jater, a budou o víkendu, už si je Tom objednal :-) Za ty prachy :-)

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Petra Ku.:Peťko,zrovna dnes můj v Inpostu koupil ta játýrka:-*mívají tam moc dobré věci,ale býčí žlázy měli naposledy v říjnu,taky mražené za tuto cenu,ale od té doby nic:-(my je máme moc rádi a je fajn,že Cathleen a Jana R.tady tyhle príma recepty dávají:yes:A kydž doma neřekneš z čeho jídlo je-určitě manžílek nepozná:-8

    Odpovědět

  • suslajda suslajda

  • Iriska Iriska

    Další superrecept :yes::yes:+

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(autorka receptu)

    srettka: :-))

    Odpovědět

  • knedlicek knedlicek

    Ještě nikdy jsem nejedl - asi budu muset vyzkoušet ;-) Na fotce vypadá pokrm dobře.

    Odpovědět

  • Petra Ku. Petra Ku.

    Anna Kocikova: Aničko, u nás v přerovských prodejnách Inpostu je mají mražený, cena nějak okolo 65 Kč/kg... Taky už jsem na to nalomená, ale doma by nesměli vidět, co to je.. :-)

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Bodíků bych dala víc;-)ale můžu jen jeden:-p+4:yes:Dělávám to na způsob ledvinek s majoránkou a přidávám smetanu:-*Moc nám to chutná,jen k sehnání je tato dobrá surovina málo kdy:-S

    Odpovědět

  • srettka srettka

    myslím, že s ohledem na rozšiřující se recepty s bejčí pýchou,příjdeme zřejmě o hovězí flákotky:-S s takovouhle zbudou v ohradách býčí eunuši,čili jen volové:-S...krom jiného tedy:-D
    aby vám baby nenarostlo z konzumace tohoto reproduku něco navíc, něco testosteronového:-D
    p.s.ale což, proti gustu žádný dyšprcát;-)

    Odpovědět

1 2

Tématické fráze: býci žlazy jak připravit býčí žlázy byčí žlázy recepty recepty byci zlazy býčí žlázy cena recept na býčí žlázy býči koule guláš byci zlazy recept hovězí žlázy biči varlata bejčí žlázy recepty recept na bici varlata byci varlata biči zlazy čina z byčich žlaz biči žlazi skopove zlazy byci zlazy-gulas gulas z hovezich varlat vaření a recepty bici zlazy

Zapomněl/a jsem heslo