Zapečené brambory s kapustou, žampiony a slaninou
Recept ještě nebyl hodnocenZapečené brambory jsou lahodné a syté jídlo, které spojuje zemitou chuť žampionů, jemnou kapustu a křupavou slaninu. Tento pokrm je skvělou volbou pro milovníky…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Zapečené brambory jsou lahodné a syté jídlo, které spojuje zemitou chuť žampionů, jemnou kapustu a křupavou slaninu. Tento pokrm je skvělou volbou pro milovníky…
Krupková polévka s vajíčkem je syté a tradiční jídlo české kuchyně, které spojuje vydatnou chuť krup s jemností vajíčka. Její venkovský charakter a bohatá chuť z ní činí…
Řízek nemusí být jen z masa, připravit si jej můžete také z brambor. Křupavý, dobře usmažený, bramborový řízek v trojobalu, vonící po česneku a majoránce, vás svojí…
Cizrna může být výtečným a sytým pokrmem, obzvlášť, pokud ji připravíte s orientálním indickým kořením. Použijete-li cizrnu z plechovky, je navíc příprava velice rychlá.…
Příprava tohoto jídla je velmi snadná a nezabere víc než půl hodiny. Tagliatelle doplníme kousky opečeného lososa a lahodnou omáčkou, která je díky ricottě velmi krémová…
Hrachová kaše s dýní je lahodné a syté jídlo. Tato kombinace je skvělá jak pro chladné dny, kdy zahřeje, tak i jako zajímavý pokrm. Vyzkoušejte netradiční variantu…
Vepřové srdce na slanině, má díky rajčatové omáčce a čerstvé paprice ještě výraznější chuť. Ať už pokrm podáváte s bramborem nebo třeba s krupicovými noky, vždy si…
Salát z kapustiček je svěží a chutná varianta plná živin, která překvapí jemným nádechem hořkosti a křupavostí. Kapustičky v kombinaci s jemným dresinkem a čerstvými…
Pokud máte chuť na luxusní pečeni z vepřového bůčku, postupujte podle našeho receptu. Výsledkem přípravy bude šťavnatý, propečený a chutný kus masa. Doplňte ho dobrou…
Jemná a křehká štika zabalená do plátků slaniny chutná výborně. Pečeme ji spolu s dýní, mrkví a pórkem a podáváme s vařenými bramborami. Nasládlá zelenina ke štice pěkně…
Žampiony jsou základem pikantní polévky. Je ostrá a voňavá, jen lehce zahuštěná a k tomu doplněná cizrnou. Ta dodá polévce navíc i potřebnou dávku bílkovin. Na talíři ji…
Křupavé smažené placičky jsou skvělý způsob, jak podávat zeleninu i těm, kdo ji příliš v lásce nemají. Placky z červené řepy chutnají skvěle samostatně, posypané oříšky…
Lahodná krémová polévka je díky smetaně krásně jemná. Batáty a jablka jí dodávají nasládlou chuť. Díky kari koření, zázvoru a limetce má polévka exotický nádech. K…
V nadcházejících chladných a sychravých podzimních dnech přijde talíř horké polévky vhod. Rychlá zeleninová polévka, na způsob boršče, bude hotová během půl hodiny a…
Lahodnou zeleninovou směs v omáčce provoněné tymiánem připravíme během chvilky. Vychutnáme s v ní pestrou směs zeleniny a žampiony. Kromě aromatického tymiánu pokrm…
Lahodné těstoviny potěší svojí chutí a také nenáročnou přípravou. Oblíbený druh, třeba linguine, uvaříme v osolené vodě a smícháme se směsí kuřecího masa s rajčatovou…
Plátky dobře upečeného vepřového masa, vařené brambory a dušená růžičková kapusta s vyškvařeným špekem tvoří vydatné a lahodné jídlo, na kterém si určitě pochutnáte.
Tyto vepřové nudličky se zeleninou jsou lahodným pokrmem, inspirovaným balkánskou kuchyní. Kousky vepřového masa jsou marinovány a rychle osmaženy, což jim dodá…
Asijská jídla mají rychlou přípravu, využívají čerstvé suroviny a jsou nepřekonatelné ochucením. Můžete si je bez obav připravit i doma. Suroviny jsou běžně k dostání a…
Připravit výborný hamburger není žádná věda. Housky stačí pomazat jednoduchým česnekovým dipem, přidat trochu mrkve a polníčku, křupavé vlašské ořechy a na to položit…
Připravit výborný hamburger není žádná věda. Housky stačí pomazat jednoduchým česnekovým dipem, přidat trochu mrkve a polníčku, křupavé vlašské ořechy a na to položit…
Jednoduchá podzimní příloha z růžičkové kapusty je velmi rychle hotová a skvěle doplní pokrmy z pečeného či dušeného masa. Česnek a kapustičky spolu výborně ladí a…
Zeleninové placičky jsou skvělý způsob, jak podávat zeleninu i těm, kdo ji nemají příliš v lásce. Pokud tedy máte rádi křupavé smažené bramboráky, určitě vyzkoušejte i…
Kdo by neměl rád palačinky. Obvykle je připravujeme na sladko, ale tyhle slané, se šunkou a špenátem jsou opravdu skvělé. Smetanová náplň s česnekem a pažitkou všechny…