Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Cibule - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Dršťková polévka pro fajnšmekry

Dršťková polévka pro fajnšmekry

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Dršťky dáme do 5l hrnce, zalijeme vodou, přidáme 2 bobkové listy, masox a celý čerstvý zázvor a vaříme na mírném ohni 3 hodiny. Půl hodiny před koncem varu přidáme na…

duckie

240 min

Kuřecí  řezanka-rychlovka

Kuřecí řezanka-rychlovka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kuřecí řezanka je rychlou večeří, která bude do půlhodiny na stole a její přípravu zvládne i začátečník. Můžete zaimprovizovat a využít různé druhy zeleniny, které…

mirca75

30 min

Rizoto z pečeného masa

Rizoto z pečeného masa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Přímo do pekáčku s výpekem přidáme nakrájenou cibuli, rýži, sůl a vodu. Pečeme v troubě pod pokličkou.Když je rýže skoro měkká, přidáme zeleninu, nakrájené maso a…

mika59

35 min

Podkrkonošské  kyselo

Podkrkonošské kyselo

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pro život v horách je nutné mít hodně síly a vydatný jídelníček. I proto na pravé podkrkonošské kyselo potřebujete chlebový kvásek. Tato sytá polévka s houbami byla…

MartinaB

90 min

Harissa

Harissa

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Urodilo se vám letos víc feferonek, než jste čekali? Inspirujte se v našem receptu a připravte z nich skvělou tradiční pikantní harissu. Tato zeleninová hořčice je…

Tousty

Tousty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Zeleninová směs zavařená s mletým vepřovým bůčkem je ideální a rychlou večeří. Zpracujeme letní úrodu a v zimě nám už stačí jen rozdělat skleničku a směs použít na…

heli3

120 min

Pomazánka z lilků

Pomazánka z lilků

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Lilková pomazánka se skvěle hodí na oslavy i na běžnou večeři. Připravíme ji z pečeného lilku, který restujeme společně s cibulí, rajčaty a česnekem. Pomazánku můžeme…

poslirecept

70 min

Lahůdková cmunda-bramborák

Lahůdková cmunda-bramborák

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Bramborák neboli jihočeská cmunda je jedno z nejoblíbenějších lidových jídel. Původně určitě byla skromnější, bez sýru i uzeniny a dochucovadel. Stačí brambory, česnek,…

Bibinka

75 min

Vydatná durynská soljanka

Vydatná durynská soljanka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hustá, kyselá soljanka pochází původně z ukrajinské a ruské kuchyně. Připravíme ji z uzeného masa, klobásy, rajského protlaku a papriky. Kyselost polévce dodáme kyselými…

1974andrea

55 min

Špenátové lasagne s kuřecím masem

Špenátové lasagne s kuřecím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Lasagne mají v Itálii, zemi svého původu, stovky variant. Jsou oblíbené pro snadnou přípravu a hlavně pro chutný výsledek vaření. Právě proto se zabydlely i v českých…

Kaczik

65 min

Vepřové maso na divoko

Vepřové maso na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Poctivé jídlo plné bohatých chutí a vůní, které vás zahřeje i zasytí. Kombinace šťavnatého masa, kořenové zeleniny a divokého koření vytváří omáčku, která se skvěle hodí…

snazilka

75 min

Cuketové halušky

Cuketové halušky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pokud máte rádi slovenskou kuchyni, jistě jste už někdy ochutnali halušky. Nejlepší ovšem jsou ty domácí. Voňavé po smažené cibulce, s křupavou uzeninou. A tentokrát,…

cathleen

23 min

Tukožroutská polévka

Tukožroutská polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Variací na zeleninovou polévku existuje nespočet. Vždy můžete vzít, co máte zrovna po ruce a vykouzlit rychlou a jednoduchou polévku. U tohoto receptu přinášíme…

toprecepty.cz

60 min

Holubce - plněné zelné listy

Holubce - plněné zelné listy

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Celou hlávku zelí vložíme do hrnce tak, aby byla ponořená v osolené vodě. Vaříme do poloměkka.Potom vychladlou hlávku rozebereme na jednotlivé listy. Seřízneme košťály…

1 53 54 55 56 57 908