Dušená mrkev
Recept ještě nebyl hodnocenSkromné a dobré jídlo, na které se zcela zapomnělo. Připravit se dá celoročně, což je veliká výhoda oproti sezónní zelenině. Můžete si ji dát jen tak se šťouchanými…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Skromné a dobré jídlo, na které se zcela zapomnělo. Připravit se dá celoročně, což je veliká výhoda oproti sezónní zelenině. Můžete si ji dát jen tak se šťouchanými…
Není nad to vytáhnout z trouby křupavou bagetu se zlatou kůrkou a měkkou střídkou. Chcete si doma upéct francouzské bagety, ale chybí vám odvaha? Teď už se bát nemusíte,…
Pečete často bábovku, ale pokaždé ji připravujete podle stejného receptu? Pak zkuste trochu experimentovat a do těsta přidejte vaječný koňak. Bábovka se už při pečení…
Nepečené dorty patří mezi oblíbený letní repertoár dezertů. Jsou jednoduché a rychlé na přípravu, pouze potřebují čas k odpočinku v lednici. Tento tvarohový dortík s…
Bezový sirup je stálicí mezi domácími sirupy, které se připravují už po celé generace. Pamatujete si horké letní dny, kdy vám z něj babička nebo maminka chystala…
Domácí perníkové řezy jsou velmi oblíbeným moučníkem. Jablkový perník je nádherně vláčný, a když ho vylepšíte dobrou polevou, bude skoro sváteční. Navíc není složitý a…
Fazole, kukuřice a chilli, to jsou charakteristické suroviny pro mexickou kuchyni. Pikantní červené fazole dušené v rajčatovo-paprikové omáčce jsou velmi oblíbené, proto…
Utopenci patří neodmyslitelně na jídelní lístek každé české hospody. Recepty se liší, každý kuchař má svůj tajný recept. Základ chuti vždy spočívá v kvalitních…
Milujete hrníčkové buchty a recepty na ně? Tak hned můžete vyzkoušet jednu voňavou s jablíčky a jemným tvarohem uprostřed. Je snadná, rychlá a lahodná. Potěšte rodinu…
Máte doma hodně paprik a nevíte, co s nimi? Skočte k řezníkovi pro mleté maso a uvařte si obědovou klasiku v podobě plněných paprik. Jemná rajská omáčka získá od paprik…
Nalaďte chuťové buňky, posbírejte borůvky a hurá do toho. Kynuté ovocné knedlíky jsou prostě láska. Nadýchané a plné ovoce. Stačí jen posypat cukrem, tvarohem a polít…
Tradiční strouhaný koláč s tvarohem zná asi každý. My pro vás dnes máme zdravější a zajímavější variaci. Do těsta je použita celozrnná mouka a náplň je oslazená banánem,…
Tradiční strouhaný koláč s tvarohem zná asi každý. My pro vás dnes máme zdravější a zajímavější variaci. Do těsta je použita celozrnná mouka a náplň je oslazená banánem,…
Koupili jste si kovové trubičky a hledáte osvědčený recept na kremrole? Velmi často se k jejich přípravě používá listové těsto, ale příliš se drobí. Upečte si kremrole z…
Pokud máme přerostlou cuketu, tímto receptem ji perfektně zužitkujeme. Perník z cukety je nadýchaný, vláčný a jednoduchý na přípravu. Upéct si ho můžeme nejen v pohodlí…
Po rychlé buchtě z litého těsta saháme zejména tehdy, pokud chceme rodině připravit nějakou dobrotu, ale nemáme času nazbyt. Těsto je hotové za chvilku a s přípravou…
Pokud jste ještě tuto legendu nezkoušeli, je nejvyšší čas. Spojení nadýchaného kynutého těsta a jemného vanilkového krému Češi milují. Pudinkáče jsou zkrátka geniální a…
Rebarbora obsahuje vitamin C a minerální látky a má zajímavou kyselkavou chuť. Připravte z ní tento chutný koláč s pudinkovou náplní. Pokud rebarboru nemáte rádi, můžete…
Rebarbora obsahuje vitamin C a minerální látky a má zajímavou kyselkavou chuť. Připravte z ní tento chutný koláč s pudinkovou náplní. Pokud rebarboru nemáte rádi, můžete…
Jedna z nejoblíbenějších omáček - koprovka. Plná smetany a kopru, který poznáte díky jeho specifické chuti a vůni. Vyzkoušejte tento recept se základem z hovězího vývaru…
Kdo by se nechtěl budit s vůní teplého pečiva a křehké rohlíčky obložit dobrotami, které nastartují dokonalý den? Vyzkoušejte upéct vlastní zlatavé rohlíky, doma se…
Přípravou tohoto tvarohového dortu ušetříme spoustu času. Místo tradičního pečeného korpusu totiž postačí vrstva nadrcených sušenek, spojená rozpuštěným máslem.…
Ingredience na těsto pouze důkladně promícháme, vylejeme na plech vyložený papírem na pečení a upečeme. Poleva: Vše necháme ve vodní lázni nebo na mírném plameni…
Ingredience na těsto pouze důkladně promícháme, vylejeme na plech vyložený papírem na pečení a upečeme. Poleva: Vše necháme ve vodní lázni nebo na mírném plameni…
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno 10. 5. 2024 11:29
Přidáno 10. 5. 2024 10:57
Přidáno 10. 5. 2024 09:45
Přidáno 10. 5. 2024 07:25
Přidáno 9. 5. 2024 21:32
Alobal jako šikovný pomocník nebo hazard se zdravím? Do některých potravin se z něj mohou uvolňovat nebezpečné látky
Jak na nejlepší bublaninu s třešněmi? Tahle těsta patří mezi nejoblíbenější
Vepřové plátky na uzeném bůčku a cibuli: Bůček dodá voňavou a lehce pikantní šťávu, kterou skvěle zahustí cibule