Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Ghee - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 694 kJ /
883 kcal
Bílkoviny0,10 g
– z toho živočišné bílkoviny0,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky98,00 g
– nasycené60,00 g
– nenasycené33,00 g
–– mononenasycené30,00 g
–– polynenasycené3,00 g
––– omega 30,30 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 260 mg
Sodík 2 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy0,10 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,10 g

Recepty s touto surovinou

Zeleninová polévka posté Videorecept

Zeleninová polévka posté

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Říká se, že polévka je grunt, protože obsahuje to nejvýživnější ze zeleniny či masa. Hustá a hřejivá polévka plná zeleniny se výborně hodí k víkendovému obědu, k večeři…

Anna Kocikova

45 min

Kuřecí prsa s omáčkou Videorecept

Kuřecí prsa s omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kořeněná kuřecí prsa zapečená v troubě a na talíři přelitá jemnou hořčično-smetanovou omáčkou připravenou z výpeku překvapí skvělou chutí a lehkou přípravou. Výbornou…

Bahula

55 min

Rychlá dýňová polévka

Rychlá dýňová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Krémová dýňová polévka je klasika, která nám zpříjemňuje podzimní dny. Tentokrát ji připravíme z pečené dýně, kterou upečeme spolu s jablky a česnekem. Polévku můžeme…

lucieblahova

35 min

Gnocchi s dýňovou omáčkou

Gnocchi s dýňovou omáčkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Krémová dýňová omáčka, šťavnaté kuřecí maso a jemné bramborové gnocchi tvoří dokonalou harmonii chutí. Tento jednoduchý podzimní pokrm příjemně zahřeje a potěší každým…

MiskaKulicka

85 min

Kynutý se švestkami ...  koláč

Kynutý se švestkami ... koláč

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Léty prověřený recept na kynutý koláč se švestkami, kde za vás velký kus práce udělá domácí pekárna, která těsto připraví. Vláčný koláč, posypaný křupavou drobenkou a…

rebeka

160 min

Tilápie na másle a citronu

Tilápie na másle a citronu

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Oblíbená tilápie je zástupcem sladkovodních ryb. Její maso je jemné a po usmažení dokonale šťavnaté. Filety tak stačí jen okořenit, v mouce usmažit a doplnit citronovou…

Pražma

Pražma

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Pražma má jako ryba velmi chutné bílé maso a minimum kostí. Hodí se k ní krátká tepelná úprava a maso tak zůstane krásně šťavnaté. Na dochucení stačí jednoduše jen sůl a…

Colombo65

20 min

Jemné bílé kluski - Kluski śląskie

Jemné bílé kluski - Kluski śląskie

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Nevíte jakou přílohu připravit k masu s omáčkou? Inspirujte se u našich sousedů a vyzkoušejte kluski, bramborové nočky pocházející ze slezské části Polska. Skvěle…

gmptop

50 min

Indický dhal z červené čočky

Indický dhal z červené čočky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Čočku propláchneme a uvaříme doměkka (pozor, červená čočka je velmi rychle hotová, nemusíte ji namáčet). Rajčata nařízneme do kříže, spaříme vroucí vodou a oloupeme.…

martinka

45 min

Pstruh po mlynářsku

Pstruh po mlynářsku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jednou z nejvíce oblíbených variant přípravy pstruha je úprava po mlynářskou. Pstruh v krustičce z mouky, okořeněný a následně opečený na voňavém másle získá ke svému…

drakanka

25 min

Dýňové lívance

Dýňové lívance

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Dýně je typickou surovinou zejména na podzim. Připravit z ní můžeme třeba i skvělé nadýchané lívance. Na jejich základ je potřeba dýňové pyré, mouka, máslo a také…

lucieblahova

45 min

Svíčková z pomalého hrnce

Svíčková z pomalého hrnce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Co rodina, to recept na svíčkovou omáčku. Přesto, nebo právě proto, je dobré občas zkusit uvařit jinou variantu. Příprava v pomalém hrnci zajistí perfektně měkké maso a…

MiskaKulicka

300 min

Tvarohové taštičky s povidly Videorecept

Tvarohové taštičky s povidly

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pokud jste již přejedeni klasickými tvarohovými knedlíky, zkuste připravit taštičky s povidly. Stejně jako knedlíky se připravují z tvarohového těsta a příprava je…

rebeka

50 min

Kyjevský kuřecí řízek

Kyjevský kuřecí řízek

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kyjevský řízek je tradiční východoevropský pokrm. Plátek kuřecího masa je naplněn máslem, v tomto případě česnekovým, a po obalení opečen zprudka na pánvi. Poté jej dáme…

1 2 3 22

Naposledy jste si prohlédli