Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Harissa - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Pekelně pikantní guláš

Pekelně pikantní guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso si omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky. Cibuli, česnek oloupeme, nakrájíme nadrobno, chilli papričky nakrájíme na slabá kolečka. Pórek očistíme, omyjeme a také…

Topinka s pikantní játrovou směsí

Topinka s pikantní játrovou směsí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Očištěná játra nakrájíme na kousky, cibuli na půl kolečka. Rozpustíme sádlo a osmažíme cibuli do světlé barvy. Přidáme játra a necháme jen zatáhnout.Rajský protlak…

Kuřecí stehna "naostro"

Kuřecí stehna "naostro"

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Všechny ingredience na marinádu smícháme, potřeme stehna a necháme odležet nejlépe přes noc. Na druhý den dáme na pekáček, mírně podlijeme vodou a pečeme asi 45 minut,…

Tagliatelle a vepřové

Tagliatelle a vepřové

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rozpálíme tlakový hrnec, přidáme kousek sádla, cibuli a necháme zesklovatět. Pak přidáme maso. Vepřovou krkovičku necháme zatáhnout a přidáme koření, hořčici a omáčky.…

Pikantní salát z hlívy s čočkou

Pikantní salát z hlívy s čočkou

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Čočku připravíme podle návodu.V hlubší pánvi rozehřejeme olej, vložíme očistěnou a na proužky nakrájenou hlívu, osolíme, přidáme špetku kmínu, Harissu, mírně podlijeme a…

maris

45 min

Kaťák s houbami

Kaťák s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Tradiční katův šleh je jedním z mnoha oblíbených pokrmů v naší gastronomii. V této variantě "kaťáku" jsou přidány čerstvé houby a dodají mu tak úžasnou vůni a chuť. S…

mika59

60 min

Ohnivá lorna

Ohnivá lorna

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Trpělivost růže přináší. To platí o receptu na vepřovou maso v pikantní marinádě, kdy maso marinujeme tři dny. Za pomocí lorny na grilu dosáhneme zajímavé zauzené…

zizala

100 min

Čočková polévka s batáty a mangoldem

Čočková polévka s batáty a mangoldem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Čočková polévka z černé a červené čočky je doplněna batátem a mangoldem. Je ochucená harissou, jejíž pikantní chuť je vyvážena nasládlým batátem. Pokud máte rádi husté…

maris

40 min

Dračí lečo

Dračí lečo

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Papriky omyjeme, zbavíme jádřince a nakrájíme na kolečka, houby a rajčata na dílky. Oloupanou klobásu nakrájíme na kolečka. Křepelčí vejce natvrdo uvaříme (2 minuty) a…

MamlajdaD

30 min

Ohnivé vepřové kostky

Ohnivé vepřové kostky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Smícháme smetanu s hořčicí a harissou. Maso nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Smícháme s připravenou marinádou. Necháme uležet 24 hodin. Na rozpáleném oleji maso…

Fazole s vepřovým

Fazole s vepřovým

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rozpálíme tlakový hrnec, dáme sádlo, nakrájenou cibuli. Vložíme očištěné a omyté vepřové maso, dáme zatáhnout. Zasypeme harissou a podlijeme vývarem. Přidáme fazole…

1 2 3 4 5

Naposledy jste si prohlédli