Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jazyk vepřový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Tchýnin jazyk

Tchýnin jazyk

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Jazyk s cibulí, česnekem, masoxem, okořeníme sojovou omáčkou, vínem, přidáme vodu a vaříme 45 minut v tlakovém hrnci. Uvařený jazyk dáme do studené vody, stáhneme,…

Svíčková z jazyka

Svíčková z jazyka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Do papiňáku dáme vařit omyté jazyky s bobkovým listem,novým kořením, 1-2 lžičkami soli, 3 kuličkami pepře a mraženou zeleninou. Po uvaření vyjmeme koření, jazyk oloupeme…

Vepřové jazyky na černo

Vepřové jazyky na černo

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Jazyky vložíme do papiňáku, přidáme očištěnou a oškrábanou zeleninu, oloupanou cibuli překrojenou napůl, odkrojenou citronovou kůru, perníčky, povidla a koření. …

Gregusa

90 min

Jazýčkové řízečky

Jazýčkové řízečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Jazyky si uvaříme, důkladně oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Do mísy si smícháme žloutky a mléko, přidáme pokrájené jazyky, rozmačkaný česnek, vegetu,prášek do…

Voňavá dvoubarevná tlačenka

Voňavá dvoubarevná tlačenka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Sviží suroviny důkladně očistíme ostrým nožem, uzené pod tekoucí teplou vodou kartáčkem, vložíme do vroucí vody, přidáme bobkový list, nové koření a vaříme asi 1,5…

Paprikáč

Paprikáč

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ledvinky namočíme do mléka, vykrájíme močovody a opláchneme horkou vodou. Jazyk spaříme (nebo lehce povaříme) a stáhneme.Cibuli nakrájíme na kolečka, celer (asi 1/4…

Jazyk na sardeli

Jazyk na sardeli

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Varene jazyky sloupneme a na platky nakrajene zakapeme citronem.Asi tak lzici masla se sardeli[pastou]utreme sardelove maslo.Kazdy platek potreme timto maslem a lehce…

Jazyková omáčka v tlakovém hrnci

Jazyková omáčka v tlakovém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Cibuli nakrájíme nadrobno, v tlakovém hrnci rozpálíme olej a cibuli na něm osmažíme dohněda. Zalijeme vodou, vložíme jazyk, mrkev, část hrášku, bobkový list, nové koření…

Lasturky a la přeloučská babička

Lasturky a la přeloučská babička

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mozečky udusíme na másle. Telecí maso i vepřové jazyky uvaříme doměkka v mírně osolené vodě. Z másla, hladké mouky a části vývaru připravíme bešamel.Uvařené telecí maso…

1 2 3

Marie