Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jazyk vepřový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Jazýčkové řízečky

Jazýčkové řízečky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Jazyky si uvaříme, důkladně oloupeme a nakrájíme na menší kousky. Do mísy si smícháme žloutky a mléko, přidáme pokrájené jazyky, rozmačkaný česnek, vegetu,prášek do…

Jazyková omáčka v tlakovém hrnci

Jazyková omáčka v tlakovém hrnci

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Cibuli nakrájíme nadrobno, v tlakovém hrnci rozpálíme olej a cibuli na něm osmažíme dohněda. Zalijeme vodou, vložíme jazyk, mrkev, část hrášku, bobkový list, nové koření…

Sulcotlačenka

Sulcotlačenka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Maso na povrchu očistíme. Uvaříme doměkka koleno a půlku vepřové hlavy v mírně osolené vodě s cibulí a česnekem spolu s 1-2 bobkovými listy, celým pepřem (5 -10 kuliček)…

ejajama

240 min

Lasturky a la přeloučská babička

Lasturky a la přeloučská babička

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Mozečky udusíme na másle. Telecí maso i vepřové jazyky uvaříme doměkka v mírně osolené vodě. Z másla, hladké mouky a části vývaru připravíme bešamel.Uvařené telecí maso…

Vepřový jazyk na hříbkách

Vepřový jazyk na hříbkách

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Do osolené vroucí vody dáme koření, opláchnuté jazyky (vody dáme do ¾ jazyků) a slabým varem vaříme cca 20 minut. Poté jazyky ochladíme, oloupeme a nakrájíme na silnější…

Anna Kocikova

240 min

1 2 3