Vepřové smažené jazýčkové medailonky
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 883 kJ / 211 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,36 g |
Tuky | 15,12 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 199 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 1,40 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jazýčky jsem už potřebovala zpracovat, aby mi neprošly a tak jsem zvolila tuto možnost a moc jsme si pochutnali. Jako přílohu jsem zvolila "Svěží bramborový salát". Smažené jazýčky jsou známé, ale toto je přece jenom jiné a taky vás motivuji na dobré jídlo!http://www.toprecepty.cz/recept/28790-svezi-brambo...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 8. 2012 14:13
+11
18. 8. 2012 13:35
Bibinka:jojo i MÍRA BYL NADŠENÝ
18. 8. 2012 13:06
savlinka:Šavlinko, to jsi mi teda fakt udělala radost Ty jsi jazýček nikdy nejedla Tak to by teda byl úúúspěch nakonec vám bude chutnat a budeš ho dělat častěji a když odmyslíš to jeho vaření, aby byl pěkně měkký, tak je to rychlé jídlo a ještě si na něm pochutnáš Mírovi taky chutnal
18. 8. 2012 11:33
tak BIBINEČKO moje milá...ač jazyk vařím jen pejskovi a kočičcetvůj receptík mě tak nadchl,že jsem dnes uvařila a musím říct je to dobrůtkapřidávám foto
17. 8. 2012 20:46
BILKOVAI: Ivetko, podle tvých komentářů je to delikatesa na druhou Jo a děkuji ti, byl výbornej, to je takové jemné masíko
17. 8. 2012 20:39
17. 8. 2012 20:19
Vepřový jazyk je delikatesa. Musím ho taky v nejbližší době koupit. Panebože já bych si zrovna teď tak dala
17. 8. 2012 20:14
Vepřový jazyk je delikatesa. Musím ho taky v nejbližší době koupit. Panebože já bych si zrovna teď tak dala
17. 8. 2012 19:57
To vypadá skvěle, škoda, že u nás kromě mne jazyk nikdo nejí( Posílám bodík.
17. 8. 2012 13:10
spagetka: Špagi, my taky, ale ten salát nám zbyl, tak jsme ho dojedli víš
17. 8. 2012 12:59
17. 8. 2012 12:15
My k tomu nejradši br.kaši
17. 8. 2012 11:56
Jani, paráda!!!
17. 8. 2012 11:01
Bibinko tuhle lahodnou dobrotu jsem už dlouho neměla a tak bych si dala jůůMňam+4
S tím sloupnutím kůže z jazyka,to je teda věcNěkdy to jde velice snadno a někdy musím použít ostrou škrabku na zeleninu
S tím sloupnutím kůže z jazyka,to je teda věcNěkdy to jde velice snadno a někdy musím použít ostrou škrabku na zeleninu
17. 8. 2012 10:09
Jazíček vepřový je skvělý jak normál, tak uzený i když minulý týden jsem měl po dlouhé době problém, i když jsem ho vařil v papiňáku, tak byly dost tvrdy a přitom byly podle velikosti malých prasátek. Nevím proč. Jinak skvělé s bramborovou kaší. MŇAM +bodík 2
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 9 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 13 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 13 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 14 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 14 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Moanka uvařila před 1 hodinou
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 7 hodinami
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 7 hodinami
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 8 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 9 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 9 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 9 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 11 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Brambory s vejci v hořčičné omáčce: Jednoduchý bezmasý a lehce pikantní oběd zachutná nejen vegetariánům
Verrines, skleničkové dezerty: Vyzkoušejte jemnější verzi dortů a zákusků
Další recepty
Tématické fráze: smažene veprove kuze jak oloupat vepřový jazyk smažená vepřová kůže jazíček nebo jazýček vepřové medailonky smažený vepřový jazyk smažený losos v trojobalu smažený losos v trojobalu jazíček vepřový jazyk smažený jazíček vepřový jazyk jak oloupat smažené srdce jak oloupat kuzi s jazyka recept smažená vepřová kůže veprova kuze jako delikatesa smažená vepřová kůže recept jak oloupat vepřové jazyk top recepty vepřový jazyk veprove kuze smazene
Suroviny: jazyk vepřový, pepř, bobkový list, sůl, česnek sušený, vejce, mouka hladká, strouhanka
Vepřové smažené jazýčkové medailonky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/VowB
18 názorů