Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Naše kuchařka 2 právě v prodeji!

Do obchodu

Vařený jazyk - přírodní, smažený

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

30. 9. 2010 23:13

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie657 kJ / 157 kcal
Bílkoviny5,78 g
Tuky0,49 g
Vláknina15,40 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy30,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

RobertM

6. 12. 2019 17:56

Dooga: A jestli máte rád uzené, zkuste uzený hovězí jazyk. U nás je to lahůdka, která se jen uvaří v papiňáku, okrájí se kůže, nakrájí se maso a rovnou sní jak chipsy u televize. Pochoutka. A vepřový jazyk my jen uvaříme v papiňáku a může z toho být dobrá polívka se zeleninou, oloupaným, nakrájeným jazykem, nebo tam nakrájejte jen půlku jazyků a druhou půlku snězte jen tak vařený :yes: Někdo jí uzený hovězí a vařený vepřový jazyk s hořčicí, někdo i ještě s chlebem.

RobertM

6. 12. 2019 17:52

Smažený vepřový jazyk? Vepřový jazyk jíme běžně, je to lahůdka, ale smažit ho nás nikdy nenapadlo. Milujeme i uzený hovězí jazyk.

lucka

25. 2. 2012 11:58

Jsou výborné :P

cardanka

1. 10. 2010 14:59

Klariska:-K česnek přepůlím jako cibuli, osolím vroucí vodu tak, aby byla mírně přesolená, tento vývar dále nepoužívám, ale do podobných receptů jsem přidala recept od Václava:-Khttp://www.toprecepty.cz/recept/11917-jazyk--varen...a ten tam zmiňuje vývar pro polévku:yes:
Vývar používám tehdy pokud koupím zauzené jazyky;-):yes:

Děkuji za milé komentáře:-K

magdalenka magdalenka

1. 10. 2010 14:48

Jazyk je pre mňa pochúťka...najviac mi chutí iba uvarený ako hore v recepte...ale varím sporadicky ako pľúcka:http://www.toprecepty.cz/recept/4586-pajsl-plicky-...

Klariska Klariska

1. 10. 2010 14:15

Dooga to napsal i za mě, jasný bod ;-):yes:.
Mám jen pár začátečnických dotazů: česnek do vaření celé stroužky, nakrájený nebo prolisovaný? Dá se potom s tím vývarem z jazyka ještě něco dělat nebo je to na vylití?

pipre pipre

1. 10. 2010 14:15

Maminka dělávala jazyky občas, pamatuji si, že mi chutnaly, ale já ho dělala snad jednou, dávno. Ale nebyl jak od ní, tak jsem ho už nedělala :-) Ale zase mohu zkusit, vypadá to, že takto by mi chutnal;-):yes:+7

JanaDorazinova JanaDorazinova

1. 10. 2010 13:46

:-O:yes:

Bibinka Bibinka

1. 10. 2010 11:12

Cardanko, jazýčci jsou moc dobroučký a s tím tvým skoro divokým kořením, nemohou být jiné, než dobré. Dávám ti 5.boda:yes:

Simona Skolakova Simona Skolakova

1. 10. 2010 09:06

Dooga,tak to si nenech ujít,to je opravdu dobrota ať už vepřový jazyk a nebo uzený hovězí:-Kten byl dříve pouze podpultovka;-):-Kreceptík super+1:-K

cardanka

1. 10. 2010 08:31

Dooga:-K z domácí zabijačky jsem jej z ovaru též nikdy nejedla:-/, ale takto, když jej sama připravím je to velmi chutná:-p krmě:-! Myslím, že nezklame Tě;-):yes:
Mne zase nakoplo, že i receptík na svíčkovou z jazyka jsem zde :-Oviděla http://www.toprecepty.cz/recept/7847-jazyk-na-smet...a své amatérské kuchtění rozšířila:-K;-):yes:

Dooga Dooga

1. 10. 2010 08:27

Abych se přiznal, tak jsem jazyk ještě nikdy nejedl. Ze všech stran ale slyším, jak je výborný. Takže asi do toho půjdu. Dík za "nakopnutí".:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Sladká první republika

Kristina Šemberová

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: smazeny hovezi jazyk vařený jazyk smažený vepřový jazyk vepřový jazyk smažený vařený hovězí jazyk vařený hovězí jazyk recepty smažený uzený jazyk vepr jazyk vaření jazyk veprovy jazyk jako ovar hovězí jazyk smažený hovezi jazyk vareny ovar z jazyka vepr. jazyk vaření jazyku vaření jazyka vepř.jazyk vařený vepřový jazyk vařený uzený jazyk vepřový jazyk vařený

Suroviny: jazyk vepřový, voda, cibule, česnek, bobkový list, koření nové koření, pepř černý, sůl, křen, hořčice, chléb

TopRecepty.cz

Vařený jazyk - přírodní, smažený

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/D8Zq