Guláš z vnitřností

Vepřové maso Doba přípravy: 90 minut 2 názory

Vepřové maso Doba přípravy: 90 minut 2 názory

Suroviny 10 porcí

vepřový jazyk
vepřové srdce
vepřová slezina
vepřová ledvinka
1 kg cibule
lžíce sádla
sladká paprika
pálivá paprika
sůl
pepř
hl. mouka

Postup přípravy receptu

  1. Na sádle zpěníme cibuli, dle chuti přidáme sladkou a pálivou papriku.

  2. Přidáme nakrájený jazyk, srdce, podlijeme a dusíme cca 30 minut.

  3. Potom přidáme nakrájenou slezinu a ledviny a dusíme do měkka.

  4. Zaprášíme moukou a dochutíme solí a pepřem.

Poznámka od kuchařky

Podáváme s pečivem, rýží.

Komentáře k receptu Guláš z vnitřností

Tématické fráze: kančí vnitřnosti guláš z vepřových vnitřností vnitřnosti z divočáka jehněčí vnitřnosti recepty jehněčí vnitřnosti recepty kančí ledviny jehněčí vnitřnosti guláš jehněčí guláš z vnitřností recepty z vnitřností kanci gulas z vnitrnosti jehneci gulas kanci vnitrnosti recepty vnitrnosti jehněčí vnitřnosti vnitrnosti recepty kančí vnitřnosti recept recepty z kančích vnitřností vnitrnosti vepřový guláš z vnitřností gulas z vnitrosti