Suroviny pro 10
10
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 048 kJ / 490 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
Tuky | 2,40 g |
Vláknina | 60,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 90,00 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 17. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Guláš z vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2J4j
Moje poznámka
Guláš z vnitřností
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/2J4j
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 5 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 18 hodinami
Květák bez smažení
Přidáno před 21 hodinami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 23 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 1 hodinou
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 1 hodinou
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 2 hodinami
Okurky nakladačky
Luigi před 3 hodinami
Dušená mrkev
Nelca.is.coo1-king před 3 hodinami
Marinované vepřové s mrkví
kometa před 4 hodinami
Srbské rizoto z mletého masa
Lucy423 před 4 hodinami
Bublanina
MichalRaby před 5 hodinami
Obyčejné domácí rohlíky
Pechova.veronika84 před 5 hodinami
Smažené cukety
UnholyKetty před 5 hodinami
Tématické fráze:
kančí vnitřnosti,
guláš z vepřových vnitřností,
vnitřnosti z divočáka,
jehněčí vnitřnosti recepty,
jehněčí vnitřnosti recepty,
kančí ledviny,
jehněčí vnitřnosti guláš,
jehněčí guláš z vnitřností,
recepty z vnitřností,
kanci gulas z vnitrnosti,
jehneci gulas,
kanci vnitrnosti recepty,
vnitrnosti,
jehněčí vnitřnosti,
vnitrnosti recepty,
kančí vnitřnosti recept,
recepty z kančích vnitřností,
vnitrnosti,
vepřový guláš z vnitřností,
gulas z vnitrosti
Suroviny:
jazyk vepřový,
srdce vepřové,
slezina vepřová,
ledvinky vepřové,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
sůl,
pepř,
mouka hladká
Komentáře (3)
Je jen vydrhnutý a okrájený..je možné dát dusit celý a sloupnout posléze..