Smetanové kiwi s medovým přelivem
Recept ještě nebyl hodnocenČerstvé plody kiwi oloupeme a nakrájíme na malé kostky. Nakrájené kiwi dáme dobře vychladit do lednice. Před podáváním smícháme s obsahem celého kelímku zakysané smetany…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Čerstvé plody kiwi oloupeme a nakrájíme na malé kostky. Nakrájené kiwi dáme dobře vychladit do lednice. Před podáváním smícháme s obsahem celého kelímku zakysané smetany…
Banán rozkrojíme podélně na polovinu. Ostatní ovoce pak buď na osminky nebo na plátky či půlky.Na pánev dáme asi 10 dkg krystalového cukru a na mírném plameni necháme…
Vajcia s cukrom vymiešam do peny, na konci miešania pridám olej. Múku, prášok do pečiva a sódu zmiešam a preosejem do cesta a opatrne vmiešam. Plech 27x37 cm. vysteliem…
Napřed si připravte krém na potření sušenek. Do misky dejte cukr, zakysanou smetanu a dobře promíchejte. Potom vše dochuťte vanilkovým cukrem a přidejte lžíci prášku na…
Oloupané ovoce rozmixujeme s jogurtem. Pijeme po malých doušcích.
Do mixéru nalijeme sklenici mléka. Přidáme 2 vajíčka a půl kila mouky. Rozmixujeme. Kiwi nakrájime na kostky. A teď dáme pánvičku na zapálený sporák, nalijeme těsto a…
Recept, který dokáže posunout "obyčejnou" mléčnou rýži až na práh kulinářských soutěží. Hebká rýže a na ní ovoce ve sladké šťávě citrusů. Buďte si jistí, že stolovníky…
Jednoduché a veselé želé dortíky plné ovoce. Budou vhodné na oslavy, nebo jako letní osvěžení. Pěkného výsledku dosáhnete použitím různě velkých formiček a rozmanitých…
Nepečený dort připravíme snadno. Piškoty spojíme ořechovým krémem z ricotty, přidáme šťavnaté mandarinky a osvěžující kiwi. Dort skvěle drží tvar díky želatině. Ozdobíme…
1) Smícháme ovoce a poté 1 lžíci citrónové šťávy, 2 lžičky medu, 1/8 lžičky mletého muškátového ořechu a polejeme tím ovoce. 2) Připravíme si dressing a polejeme jím…
Nepečený dort připravíme snadno. Piškoty spojíme ořechovým krémem z ricotty, přidáme šťavnaté mandarinky a osvěžující kiwi. Dort skvěle drží tvar díky želatině. Ozdobíme…
Ovocný salát připravujeme jak v létě pro osvěžení, tak i třeba v zimně, jako vitamínovou bombu. V rámci oslav a večírků však můžeme ze salátu udělat i párty pokrm, když…
Ovocný salát jistě přijde vhod jak v parném létě, tak i v zimě, jelikož dodá mnoho vitamínů. Pokud však máte chuť experimentovat, naložte ovoce do směsi rumu a vína. Z…
Nepečené dezerty jsou snadné na přípravu, dobře chutnají a hezky vypadají. Roláda z rozmixovaných sušenek potřená tvarohovo - máslovým krémem a plněná sladkým kiwi je…
Exotický dezert s kapkou alkoholu, lehce nakyslý a krásně zelený. Díky vysokému obsahu vitamínu C a přirozené ovocné chuti nabízí zdravou alternativu ke klasickým…
Pohár s ovocem, šlehačkou, tvarohem a lístkem máty je ideální pro letní dny. Lehký, rychlý a přitom výborný. Nejlépe bude chutnat vychlazený z lednice. Smetanovou chuť…
Pohár s ovocem, šlehačkou, tvarohem a lístkem máty je ideální pro letní dny. Lehký, rychlý a přitom výborný. Nejlépe bude chutnat vychlazený z lednice. Smetanovou chuť…
Krásně nazdobené tartaletky jsou velmi elegantním a oblíbeným dezertem. Připravte si je s námi podle snadného receptu. Krásně ozdobí váš stůl a všichni si na nich…
Česneková pomazánka má mnoho podob, někdo jí ještě nastavuje majolkou, někdo tvarohem, jiný používá strouhaný tvrdý sýr. V každém případě je velmi chutná a při oslavách…
První narozeniny si zaslouží něco výjimečného. A právě takový je tento nepečený dort s jemným tvarohovým krémem, ovocem podle chuti a piškoty. Zvládnete jej připravit…
V misce smícháme na kousky nakrájené ovoce, hrozny překrojené napůl.Rozmícháme becherovku s lžící medu (nebo podle chuti) a citronovou šťávou a salát zalijeme. Ideální…
Žloutky vyklepneme do misky a metlou nebo šlehačem je našleháme s moučkovým cukrem do husté pěny. Z bílků ušleháme tuhý sníh, přidáme zbylý cukr a ušleháme dohusta. Do…
Mandarinky rozdělíme na měsíčky a ty ještě rozřízneme na polov inu.Kiwi a jablka oloupeme a nakrájíme na kousky.Přidáme víno, zakysanou smetanu a promícháme. Komu se to…
Heru nakrájíme na malé kousky a necháme při pokojové teplotě změknout. Přidáme cukr a vyšleháme do pěny. Za stálého šlehání přidáváme žloutky a nakonec přidáme prosátou…