Marmeláda z jablek a kiwi v DP
Suroviny
Porce: 4-5 malých skleniček
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 450 kJ / 2 498 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,33 g |
Tuky | 5,07 g |
Vláknina | 29,67 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 590,83 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 5. 9. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Marmeláda z jablek a kiwi v DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvGY
Moje poznámka
Marmeláda z jablek a kiwi v DP
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/YvGY
Nejnovější recepty
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno před 16 hodinami
Dort Oreo bez vajec
Přidáno před 19 hodinami
Kuřecí yakitori
Přidáno 30. 6. 2025 21:11
Kuřecí tandoori špízy s koriandrovou omáčkou
Přidáno 30. 6. 2025 21:05
Grilovaná kachní prsa
Přidáno 30. 6. 2025 20:59
Barbecue kuře
Přidáno 30. 6. 2025 20:55
Přečtěte si
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Ovocný tvarohový koláč s drobenkou
janakrejzarova před 17 hodinami
Brokolicová polévka
Kajkajak před 17 hodinami
Koprová omáčka
radekfiala před 17 hodinami
Cuketové soudky plněné sýrem a šunkou
KrisZaezemi před 18 hodinami
Špaldový koláč s pudinkem a jablky
Zabiczka před 19 hodinami
Smetanová polévka s kysaným červeným zelím
MirekFM před 19 hodinami
Jogurtový ovocný koláč
maminka Machulka před 19 hodinami
Buchta "Orgasmus"
veronika_straka před 20 hodinami
Makový koláč s třešněmi
Moanka 1. 7. 2025 05:15
Vepřové plátky s těstovinami
Moanka 1. 7. 2025 05:15
Tématické fráze:
marmelada z kivi,
kivi marmeláda,
džem z kiwi,
babicivy dobroty,
výroba marmelády,
džem z jablek,
domácí marmeláda z jablek,
kiwi džem,
jablková marmeláda,
recept na džem z kiwi,
domácí marmeláda z kiwi,
výroba marmelády v domácí pekárně,
pekarna na jablko,
džem z kiwi recept,
jablka marmeláda,
džem z jablek a kiwi,
kivi dzem,
výroba marmelad,
kiwi džem recept,
džem z kivi
Suroviny:
jablko,
kiwi,
cukr želírovací,
koření polévkové,
voda
Komentáře (7)
Ještě, kdyby ta informace tady byla ještě dnes, moc bych se přimlouvala